Došli bez očekivanja: Izvukli grdosiju od 40 kilograma!

U tjednu toplinskog vala mnogima bi godio godišnji odmor, a baš se tako poklopilo dvojici ribiča rekreativaca koji su svoje slobodne dane odlučili iskoristiti – u ribolovu. Točnije, na ludbreškom Otoku mladosti, gdje smo zatekli Luku Pisačića i Franju Vragovića prošle srijede te poveli razgovor. Iako ih je služilo malo hlada tijekom dana, dan je bio i više nego plodan. 

– Mogu reći, ovo mi je možda najbolji ribolovni dan otkako pecam ovdje. Znam doći i kampirati tri dana u komadu, no sada smo odlučili doći na jedan dan – priča nam Franjo, pokazavši nam neke od fotografija ulova toga dana.

– Lovimo uglavnom amure i šarane, no danas se love samo šarani. Dosad smo ih ulovili nekolicinu koji su težili manje od deset kila – rekao nam je Franjo, koji je do kraja dana uspio uloviti kapitalca, ali tostolobika – koji je težio čak 40 kilograma te s kojim su se momci uspjeli i fotografirati.

Momci sudjeluju i na raznim natjecanjima, a aktivni su članovi ŠRK-a Ludbreg. Dozvolu za ribolov platila im je firma u kojoj rade, budući da među svojim zaposlenicima potiču rekreativne aktivnosti u prirodi. – Ima nas dosta koji to volimo i koji smo učlanjeni u ribolovna društva. Ne znamo za bolje provedeno slobodno vrijeme – zaključuju momci, koju će prošlu srijedu i imati po čemu pamtiti.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI