Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Mora platiti i kaznu od 6000 eura

Drogiranom vozaču sud oduzeo auto – zauvijek!

Vozač kojeg je policija u 9 ujutro u Hudovljanima zaustavila i to nadrogiranog, ostao je bez 6000 eura i svog automobila i to zauvijek.

Kako navode iz policije, po žurnom postupku je na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici doveden drogirani 33-godišnjak koji je u srijedu prijepodne počinio više prometnih prekršaja, a već sljedećeg dana olakšan je za značajan novčani iznos, ali i vozilo kojim je činio prekršaje. Njega je policija oko 9.30 sati zaustavila u Hudovljanima i utvrdilo se da je on upravljao osobnim automobilom prije položenog vozačkog ispita i za vrijeme trajanja zaštitne mjere zabrane upravljanja vozilom B kategorije.

– Kod vozača je izvršenim preliminarnim testiranjem utvrđena prisutnost droga u organizmu. Također, vozač je nedozvoljeno posjedovao manju količinu droge marihuane i amfetamina te jedan komad puščanog streljiva – izvijestili su iz policije.

Kako je riječ o muškarcu od ranije vičnom činjenju prekršaja, tako mu je i privremeno oduzet automobil kojim je činio prekršaje, a istog dana 33-godišnjak je uz policijsku pratnju stigao na sud koji mu je odlučio trajno oduzeti vozilo i ono je sada postalo vlasništvo Republike Hrvatske. U žurnom postupku je određeno i da 33-godišnjak mora platiti novčanu kaznu od 6.025,54 eura.

FOTO ilustracija

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Pretplatite se na naš kanal:

POTRAGA SE NASTAVLJA

FOTO Nestala starija žena, traži je stotinjak ljudi, u potragu uključeni i naši HGSS-ovci

TRAGOVA NASILNE SMRTI NEMA

Umirovljenik (74) upao u potok dubine jedan metar. Utopio se

podravski na mjestu događaja

FOTO Težak sudar dvaju vozila, jedna osoba ozlijeđena

VELIKA TRAGEDIJA

Traktor priklještio nesretnog poljoprivrednika, preminuo je na mjestu događaja

TRAKTORIST JE U BRAVICI OSTAVIO I KLJUČEVE, MOŽDA DA VOZILO MAKNE ONAJ KOME SMETA

Veselin nepropisno parkirao svoj IMT. Sud mu izrekao kaznu od 1050 eura

motorke, kamere, automobili...

U Podravini se krade gdje god i što god se stigne

Upišite pojam koji želite pretraživati