Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Drska krađa: Lopov preskočio ogradu privatnog ribnjaka i ukrao opremu

Nepoznati je počinitelj, ili više njih, neovlašteno ušao na privatni posjed 56-godišnjeg vlasnika iz Globočeca Ludbreškog te mu ukrao motorni trimer i ribolovnu opremu.

Članak je objavljen u novom izdanju Podravskog lista

Otuđena su dva ribička štapa te mreža podmetača za ribu. O događaju su izvijestili iz varaždinske policije, napomenuvši da se radi o području ribnjaka, koji je ograđen.

Podravski je posjetio vlasnika ribnjaka koji nam je sve to potvrdio i pokazao mjesto događaja, zamolivši nas da mu ne otkrivamo identitet. Krađa se dogodila između 9. i 12. rujna. Kako nam je rekao, ribičku je opremu s motornim trimerom ostavio na jednom mjestu uz ribnjak, koje se nalazi iza njegove kuće i gdje inače često boravi.

– Ne znam tko je to bio, no sigurno je znao što sam i gdje ostavio. Vjerujem da je preskočio ogradu pokraj ceste i uzeo što je htio. Sa strane ceste stalno mu je i osvijetljeno – priča nam oštećeni vlasnik, rekavši da je ukradene stvari ostavio na otvorenom kraj ribnjaka, ne sluteći da bi nekome moglo pasti na pamet ukrasti ih.

– Na tom mjestu inače se znamo družiti, ispeći roštilj i loviti ribe. Vidite da tu imam i stolice. No, ribnjakom se ne koristi nitko osim mene – govori nam vlasnik, koji je cijeli ribnjak ogradio zbog ovaca koje na tom mjestu pasu travu. Iz policije smo doznali kako je oštećen za nekoliko tisuća kuna, koliko su vrijedne ukradene stvari.

FOTO: Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Podravski na mjestu događaja

UPRAVO Gori obiteljska kuća, vatrogasci i policija na mjestu događaja

UMALO NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA KOD ĐURĐEVCA

Umirovljenik se teško zarezao motornom pilom po vratu. U štaglju ga pronašla prestravljena supruga

NAJBOLJI IGRAČ SLAVENA O BUDUĆNOSTI

Mioč: “Pregovaramo, sve će se znati uskoro”

Obavijest potrošačima

Popularni prehrambeni proizvod povlači se s tržišta. Moguća je prisutnost plastike

VEĆ MJESEC DANA NE OBILAZI TEREN

Zapošljava se vozač Bibliobusa koji će kroz mjesec dana voziti i potpuno novo vozilo

GRADONAČELNIK JAKŠIĆ POTVRDIO NA RKC-U

Doznajemo kolika će uskrsnica biti isplaćena umirovljenicima

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati