Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Drska krađa: Lopov preskočio ogradu privatnog ribnjaka i ukrao opremu

Nepoznati je počinitelj, ili više njih, neovlašteno ušao na privatni posjed 56-godišnjeg vlasnika iz Globočeca Ludbreškog te mu ukrao motorni trimer i ribolovnu opremu.

Članak je objavljen u novom izdanju Podravskog lista

Otuđena su dva ribička štapa te mreža podmetača za ribu. O događaju su izvijestili iz varaždinske policije, napomenuvši da se radi o području ribnjaka, koji je ograđen.

Podravski je posjetio vlasnika ribnjaka koji nam je sve to potvrdio i pokazao mjesto događaja, zamolivši nas da mu ne otkrivamo identitet. Krađa se dogodila između 9. i 12. rujna. Kako nam je rekao, ribičku je opremu s motornim trimerom ostavio na jednom mjestu uz ribnjak, koje se nalazi iza njegove kuće i gdje inače često boravi.

– Ne znam tko je to bio, no sigurno je znao što sam i gdje ostavio. Vjerujem da je preskočio ogradu pokraj ceste i uzeo što je htio. Sa strane ceste stalno mu je i osvijetljeno – priča nam oštećeni vlasnik, rekavši da je ukradene stvari ostavio na otvorenom kraj ribnjaka, ne sluteći da bi nekome moglo pasti na pamet ukrasti ih.

– Na tom mjestu inače se znamo družiti, ispeći roštilj i loviti ribe. Vidite da tu imam i stolice. No, ribnjakom se ne koristi nitko osim mene – govori nam vlasnik, koji je cijeli ribnjak ogradio zbog ovaca koje na tom mjestu pasu travu. Iz policije smo doznali kako je oštećen za nekoliko tisuća kuna, koliko su vrijedne ukradene stvari.

FOTO: Nikola Wolf

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI