Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
BIT ĆE JAVNA DRAŽBA

Država prodaje veliku parcelu nedaleko od Koprivnice. Početna cijena 92 tisuća eura

Država je na prodaju stavila veliku parcelu u neposrednoj blizini gospodarske zone Drnje, predjelu zvanom Cege. Radi se o zemljištu pokraj prometnice prema Torčecu. Sama parcela nalazi se odmah pokraj pruge i u blizini budućeg kolodvora Novo Drnje. Radi se o parceli veličine 5,1 hektara, a početna cijena je 92,7 tisuća eura. Parcela će se prodavati na javnoj dražbi, a to znači da se mogu javiti svi i onaj tko ponudi najvišu cijenu bit će i kupac. Naravno, cijena ne može biti niža od početne. Radi se o zanimljivoj čestici koja se nalazi pokraj gospodarske zone i parcela koje su već prodane. Odmah pokraj te parcele nalazi se zemljište u vlasništvu tvrtke Sunčane elektrane, a ostale dvije parcele u vlasništvu su poduzetnika koji se bave drvnom industrijom i tamo su najavili gradnju proizvodnih pogona.

– Parcelu prodaje država jer je ona vlasnik i ona ne spada u ono zemljište koje nam je država dala kod formiranja gospodarske zone. Kupit će je onaj tko najviše ponudi, a i za općinu je dobro da cijena bude što viša, jer dio ide i u općinski proračun – kazao je Petar Dombaj, načelnik općine Drnje. Otvaranje ponude bit će 1. srpnja, a kako doznajemo, zainteresiranih stranaka ima pa je vrlo vjerojatno da će doći i do prodaje.

FOTO Matija Dolenec

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

OD RAZGOVORA S OGORČENIM RODITELJIMA PROTEKLOG TJEDNA, STVARI SU SE NAPOKON POMAKNULE S MRTVE TOČKE...

VIDEO Leonidu (3) nije odobren upis u dječji vrtić samo zato jer ne vidi na jedno oko

Ljeti je u sobi 35, zimi 15 stupnjeva, tvrdio da hranu mora gutati na silu

Ubojica iz Križevaca žalio se na loše uvjete u Lepoglavi. Sad mora platiti 2.000 eura sudskih troškova

KATICA I ANDRIJA PROSLAVILI DIJAMANTNI PIR

VIDEO “Naše prijateljstvo od ranog djetinjstva u mladosti je preraslo u ljubav”


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati