Dva zlata i srebro tenisačicama i tenisačima Koprivnice

Proteklog vikenda TK Koprivnica organizirao je turnir iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza za dječake i djevojčice do 12 godina pod nazivom Otvoreno prvenstvo Koprivničko-križevačke županije. Teniski klub Koprivnica predstavljalo je sedam dječaka i sedam djevojčica, a to su: Vilim Štubelj, Matej Matica, Mihael Čavić, Filip Markušić, Karlo Šifkorn, Vid i Rea Horvatić Jambor, Marko Bešvir, Zoja Petrović, Marta Gregurina, Karla Lončar, Lara Bakovljanec, Nela Horvat i Gala Knežević. Nakon dva dana odličnog tenisa TK Koprivnica imala je svoje predstavnike i  u završnim borbama.

Tako valja istaknuti da su Karlo Šifkorn i Vid Horvatić Jambor igrali finale pojedinačne konkurencije u kojem je Vid pobijedio rezultatom 4:1, 4:1. Vid i Karlo također su se našli i u finalu parova. Vid je bio u paru s Mateom Rupčićem iz Ogulina, a Karlo s Rafaelom Grotićem iz Našica. Obojica su slavili rezultatom 4:1, 4:3. Kod djevojčica valja spomenuti nastup Marte Gregurina u polufinalu u kojem je poražena rezultatom 4:3, 4:0 od Ane Cerović iz Rijeke, kasnije pobjednice turnira. U konkurenciji parova kod djevojčica Lara Bakovljanec u paru s Anom Cerović poražena je u finalu.

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI