Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Dvije nesreće na istom mjestu: vozač obilazio očevid prve nesreće i sudario se s vozačicom forda

Nepažnja vozača jučer je rezultirala s čak dvije prometne nesreće u Reki na gotovo istom mjestu u razmaku od samo sat vremena, kod caffe bara Best. Prva se dogodila oko 17.40 sati, izvijestila je policija, na način da je 20-godišnji vozač upravljao audijem koprivničke registarske oznake te zbog nepropisnog uključivanja u promet vožnjom unaprijed s parkirališta nije propustio osobni automobil škoda križevačke registarske oznake kojim je upravljao 55-godišnji vozač. Vozila su se sudarila, a u prometnoj nesreći 20-godišnji vozač lakše je ozlijeđen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Sat vremena kasnije, oko 18.40 sati, 24-godišnji vozač citroena koprivničke registarske oznake, neslužbeno doznajemo, nije posvetio dovoljno pažnje postavljenom prometnom znaku „opasnost na cesti“, mjestu gdje je odvijao očevid prve prometne nesreće, te je vozilom prešao na suprotnu stranu kolnika i sudario se s fordom koprivničkih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljala 32-godišnja vozačica. U prometnoj nesreći vozačica je lakše ozlijeđena, a protiv vozača će biti pokrenut prekršajni postupak.  

Foto: snimio čitatelj

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

TRADICIONALNA MANIFESTACIJA

FOTO/VIDEO Velikim skokom u Dravu obilježili Dan europske Amazone

Svoju je štalu pretvorio u galeriju

VIDEO Pero: “Boli me što Đurđevac nije htio prihvatiti moju donaciju”

Između Đurđevca i Kalinovca

UPRAVO Sudar Peugeota i Golfa na Podravskoj magistrali


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati