Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
GOSPOĐA U KRVI IMALA 2,37 PROMILA, MLADIĆ JOŠ VIŠE

Dvoje biciklista hospitalizirano nakon teških padova u totalno pijanom stanju

Dvoje je biciklista u Podravini ovog vikenda hospitalizirano nakon teških padova u totalno pijanom stanju, javlja Policijska uprava varaždinska.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu, 29. lipnja oko 14.40 sati u Ulici ludbreških branitelja Vukovara u Vinogradima Ludbreškim, ozlijeđena je 46-godišnjakinja koja je poprilično pijana, pri velikoj brzini pala s bicikla.

– Ona je upravljala biciklom pod utjecajem alkohola od 2.37 promila te je niz oštru nizbrdicu biciklom ušla u raskrižje uz skretanje u desno te se nastavila kretati u smjeru Vinogradske ulice. Tom prilikom zbog neprilagođene brzine kretanja osobinama i stanju ceste, vidljivosti i preglednosti, biciklom je prešla u lijevo van kolnika na meki teren gdje je u fazi kočenja zadnjim kotačem izgubila kontrolu nad biciklom i pala na lijevi bok – navode iz Policijske uprave varaždinske.

Medicinska pomoć joj je pružena u Općoj bolnici Koprivnica, a težina njenih ozljeda zasad nije poznata.

Drugi težak pad s bicikla dogodio se istog dana u večernjim satima u Martijancu gdje je mladić (23) oko 22:45 biciklirao još pijaniji.

– Upravljajući biciklom pod utjecajem alkohola od 2.67 promila on je uslijed bitno smanjenih vozačkih sposobnosti uzrokovanih utjecajem alkohola izgubio nadzor nad upravljačem bicikla te je pao bočno sa bicikla na kolnik. Prilikom pada zadobio je ozljede radi kojim mu je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njegove će se ozlijede okvalificirati naknadno – priopćila je policija.

FOTO ilustracija

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

simbol izvrsnosti

Dodijeljeno 26 rektorovih nagrada za najuspješnije studente Sveučilišta Sjever

mažuranićeva i trg mladosti

Dvije staze koje dvije godinu zadaju muke pješacima i biciklistima napokon na redu

Križevcima odobreno 15 milijuna eura za gradnju nove škole

FOTO Nova škola imat će 21 učionicu za 588 učenika u 20 razrednih odjela


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati