Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
dolazaka zasad nema

Dvojica igrača digla sidro iz Legrada, Cvele se jako veseli Elitnoj ligi

Legrađani nikako ne mogu biti zadovoljni prvim dijelom sezone, u kojoj su uz dvije pobjede i isto toliko remija prikupili samo osam bodova. Srećom po njih, indisponirana Čazma je zadnja, s tek jednim bodom na kontu, no Cveletova družina želi se dostojanstveno oprostiti od ovog ranga natjecanja i što spremnija doći u Elitnu ligu, kojoj se trener Celiščak jako veseli.

Kaže da će to biti pun pogodak i da ćemo gledati odličan nogomet, kao što se gleda i u nama susjednim županijama. No do nje je ostalo još više od pola godine i cijeli proljetni dio sezone, u kojoj legradske boje neće braniti barem dvojica igrača. To su Buzina i Kuzminski.

– Mislim da je ova liga prejaka za Buzinu, koji se vraća u županijski nogomet, dok Kuzminski navodno odlazi negdje van. Drugih odlazaka zasad nema i nadam se da ih neće biti, jer nas ionako nema puno. No zato imamo zdravu atmosferu, kostur momčadi je kvalitetan i proljeće ćemo pokušati odigrati što bolje kako bismo se dobro pripremili za tu Elitnu ligu. Volio bih uklopiti još nekoliko mladih igrača, ali rano je o tome pričati, sve ćemo tek vidjeti – rekao nam je ukratko Ranko Celiščak.

FOTO: Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

PRVA UTAKMICA IKAD S ARAPIMA

FOTO Druga pobjeda u tri dana, Štrkalj srušio Arape iz prvog dodira s loptom na utakmici

igralo sedam ekipa

FOTO Dečki iz Vinogradske pokazali kak se hakla i osvojili Ulično prvenstvo KC Ivanca

prva pobjeda u austriji

FOTO Radeljićeva jezikova juha urodila plodom, Slaven se mučio pa zabio tri komada


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati