Ekipi Panonija drugo mjesto, Martina najbolja lovkinja

Lovačka udruga Fazan iz Špišić Bukovice organizirala je međužupanijsko natjecanje u lovnom streljaštvu na metu srnjaka na streljani koje je svečano otvorio Nevenko Jakopović, dopredsjednik Hrvatskog lovačkog saveza te voditelj lovnog streljaštva pri Savezu, a odana je počast preminulom generalu Đuri Dečaku. Na metu srnjaka pucalo se na dužini od 100 metara s pet komada streljiva, sjedeći stav s improvizirane čeke u trajanju od pet minuta.

Na natjecanju je sudjelovalo 66 strijelaca u kategorijama pojedinačno, ekipno te lovkinje. Među 22 ekipe koje su činila po tri strijelca, ekipa Županijske udruge Panonija u sastavu Dejan Stunjek, Darko Markač i Nevenko Jakopović osvojila je drugo mjesto. U kategoriji lovkinja prvo mjesto osvojila je Martina Hirjanić, dok je u pojedinačnoj konkurenciji Dejan Stunjek zauzeo treće mjesto. Glavna nagrada lovački karabin Franchi horizon 243 win pripala je najuspješnijem pojedincu, dok su ostalima uručeni pehari i vrijedne nagrade. – Lovačka udruga Fazan još je jednom pokazala izvrsnu organiziranost i važnost ovakvih natjecanja na kojima sudjeluju strijelci iz cijele Hrvatske – kaže Nevenko Jakopović.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI