Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
sjajne vijesti

Elita stiže u Koprivnicu, Podravka u Ligi prvakinja s najjačim ekipama Europe

Najljepše moguće vijesti upravo nam stižu iz norveškog Osla, gdje je danas zasjedao Izvršni odbor EHF-a. Jedna od točaka o kojima su pregovarali bila je vezana uz budući sastav Lige prvaka i Lige prvakinja, najelitinijeg klupskog natjecanju u Europi, kojemu se nadala i Podravka.

Želje klupskih čelnika su u konačnici uslišene, jer su iz EHF-a potvrdili da će se Liga prvakinja od iduće sezone ponovno igrati u Koprivnici, odnosno da Podravka postaje član ovog natjecanja. Za sedam mjesta bilo je 10 pozivnica, a na kraju su ‘izvisili’ Borussia Dortmund (Njemačka), DVSC Schaeffler (Mađarska) i Sola HK (Norveška).

Tako će Podravka igrati u društvu Team Esbjerga, Nykøbinga i Odensea (Danska), Metza i Bresta (Francuska), Ludwigsburga (Njemačka), FTC-a i Gyora (Mađarska), Budućnosti (Crna Gora), Vipersa i Storhamara (Norveška), Bukurešta, Glorije i Rapid Bukurešta (Rumunjska) te Krim Mercatora (Slovenija).

S kim će točno biti u grupi znat će se 27. lipnja.

FOTO: Arhiva

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

dvije staze raskopane već dvije godine

Mažuranićeva ulica i Trg mladosti napokon na redu

Križevcima odobreno 15 milijuna eura za gradnju nove škole

FOTO Nova škola imat će 21 učionicu za 588 učenika u 20 razrednih odjela

tek mu je 21 godina

Slaven potpisuje veznjaka Hajduka! Ne tako davno bio je na listi 60 najvećih svjetskih talenata


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati