Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
REKORDERI

Evo tko je za vikend bio najbrži, a tko najpijaniji!

Vikend je iza nas, a policija je objavila rezultate pojačanog nadzora prometa tijekom vikenda pa pogledajmo tko je bio najbrži, a tko pak najpijaniji!

Najveća brzina kretanja u naseljenom mjestu zabilježena je u nedjelju oko podneva u Svetom Ivanu Žabnom. Vozač osobnog automobila kretao se brzinom od 98 kilometara na sat iako je ograničenje 50 kilometara na sat. S druge strane, najveća brzina kretanja izvan naseljenog mjesta zabilježena je u petak, iza 19 sati u Kalinovcu na državnoj cesti D-2, kada se vozač osobnog automobila kretao brzinom od 120 kilometara na sat iako je ograničenje 90 kilometara na sat.

Najveća koncentracija alkohola utvrđena je u Koprivnici u petak iza 22 sata u Koprivnici kod 53-godišnjeg vozača bicikla, koji je upravljao pod utjecajem alkohola od 2,52 promila. Međutim, “prešišao* ga je mladi biciklist (28) koji je zatečen kako upravlja vozilom s 2,75 promila kroz Sedlaricu, nedaleko Pitomače.

FOTO Arhiva PL

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

MEĐIMURSKI PODUZETNIK ČEKA NOVI GUP

Garaže vile Lendvaj se uskoro ruše, zgrada i dalje na čekanju

brza intervencija đurđevačkih vatrogasaca

FOTO U Đurđevcu se zapalio automobil, gasili ga vatrogasci

obilježen dan općine Novigrad Podravski

Načelnik Brljek: Mnogo radimo, ali najvažniji su ljudi, prijateljstvo i zajedništvo


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati