Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Feng shui tajne za privlačenje novca – odaberite svoju sretnu boju novčanika

Prema feng shui-ju, novčanik nije samo torbica za čuvanje novca, već može postati važan alat za privlačenje energije obilja.

Zbog toga se vjeruje da je važno izabrati pravi novčanik za sebe, odnosno obratiti pažnju na veličinu i materijal, a posebno na boju. Pri kupovini treba se fokusirati na veće novčanike u kojima ćete imati dovoljno prostora, jer je nered u novčaniku jedna od najvećih feng shui grešaka.

Idealna opcija je pravokutni novčanik, od tekstila. Treba izbjegavati nagomilavanje nepotrebnih papira, računa, starih kartica. Također je važno da novac u novčaniku bude uredno složen kako bi energija obilja mogla slobodno teći.

U spoju numerologije i feng shui tehnike, sretna boja novčanika može se otkriti prema datumu rođenja. Zbrojite sve znamenke svog datuma rođenja i svedite ih na jednoznamenkasti broj. Na primjer:

04.04.1989. = 0 + 4 + 0 + 4 + 1 + 9 + 8 + 9 = 35 = 3 + 5 = 8.

Prema dobivenom broju pronađite odgovarajući boju novčanika:

1. – bronca, zlato, žuta, narančasta

2. – bijela, svijetlozelena

3. – ružičasta, ljubičasta

4. – indigo, siva

5. – crna, nijanse žute, bijela, siva

6. – zelena

7. – lila, indigo, ljubičasta

8. – crna, smaragdno zelena, smeđa

9. – ružičasta, crvena, ljubičasta

Novčanik u plavoj boji treba izbjegavati jer novac “odlebdi” velikom brzinom. Plava boja će doprinijeti odljevu novca svima, osim ljudima iz vodenog elementa. Ipak, najvažnije je sviđa li vam se novčanik pa ako ne volite na primjer da vam novčanik cijeli bude npr. u ljubičastoj boji, možete staviti neki detalj u toj nijansi kako biste ostvarili efekt za privlačenje novca.

Što dodatno ometa novčani tok?

Kada ostavite novčanik prazan; zgužvane novčanice ili prljavi, poderani novac, sve vrste karata, priznanica, različiti papiri, na primjer, s popisom za kupnju, ako na novčaniku postoje rupe ili slomljeni zatvarač,fotografije u novčaniku.

Također, nikada ne ostavljajte novčanik potpuno praznan. Energija novca može ga ostaviti zauvijek! Uvijek ostavite u njemu barem jedan novčić. (atma/sensa.mondo)

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Snimio čitatelj

FOTO U Golu je stigla prva roda!

OPET KOMADIĆI METALA

Lidl povlači popularni prehrambeni proizvod i vraća kupcima novac

KAMO U NEDJELJU?

Ladies night na Bazenima Cerine

TRAŽITE POSAO?

Možda je ovo idealna prilika za Vas!

savjeti koji će vam uskoro trebati

Ovaj kukac može napraviti ogromnu štetu u vrtu, ali postoji način kako ga se zauvijek riješiti

RADOVI U TIJEKU

Građani se idućih mjesec dana neće moći parkirati ispred dječjeg vrtića

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati