Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
serija domaćih utakmica

Ferenčina optimističan uoči Rijeke, najavio Kamerunca Nongoha i naglasio: Lepinjica i Liber neka budu među najboljima protiv ‘svojih’

Nakon što su na Maksimiru dobili tri komada, a zatim i bez većih problema riješili Moslavinu za osminu finala nacionalnog kupa, pred slavenašima je serija domaćih utakmica koju će otvoriti u nedjelju s Rijekom. Nije tajna, momčad s Kvarnera u Koprivnicu dolazi s ulogom favorita, no u Miškininoj vjeruju da će se nešto pitati i njih. U to vjeruje i trener Roy Ferenčina koji se veseli dvoboju pred domaćim navijačima, posebno Podravskim štukama.

– Očekujem dobru utakmicu i bodove, unatoč tome što je Rijeka dobra. Optimističan sam, gledamo pozitivno i jedva čekamo da se pokažemo u najboljem svjetlu – rekao je na početku i dodao da se nada boljoj realizaciji nego dosad.

Otkrio je da je u konkurenciji za utakmicu mlado krilo iz Kameruna Nongoh, pridošlica iz turske Adane, no s druge strane neće biti Caimacova, Cascinija i vjerojatno Međimurca. Riječane maksimalno respektira, naročito napadački dio njihove momčadi, a bit će zanimljivo vidjeti kako će se protiv nedavnih suigrača snaći Lepinjica i Liber, na koje Ferenčina itekako računa.

– Dečki imaju dodatni motiv i sigurno se žele dokazati i pokazati da su možda u Rijeci doživjeli nepravdu. Na njima je da dokažu da su pravi igrači i nadam se da će u toj utakmici biti među najboljima. Što se tiče napada, znamo da imamo problema s realizacijom, i još uvijek ne znamo tko će istrčati naprijed. Nadam se da ćemo naći pravog realizatora, igrača prevage – naglasio je.

O seriji domaćih utakmica nije želio previše pričati, kaže da idu kolo po kolo, ali vjeruje da će uzeti više bodova, jer u sedam dosadašnjih kola Slaven ima samo jednu pobjedu.

– Malo smo se pojačali, u boljoj smo formi nego prije, to smo pokazali u protekla dva tjedna i vjerujem da ćemo biti pravi u sve tri utakmice koje su pred nama – zaključio je Ferenčina.

Na kraju samo dodajmo da se utakmica igra u nedjelju u 17 sati, a ulaznice se prodaju po cijeni od 10 eura, odnosno pet za članove.

FOTO youtube/Slaven Belupo

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

prva košarkaška liga

Koprivničanke u Solinu od minus jedan na poluvremenu do minus 18 na kraju

cilj je plasman od pete do sedme pozicije

Markulin potvrdio naše napise: Radi se na novom travnjaku i stadionu, to su kapitalni projekti

ronilački klub šoderica

Koluder uzeo četiri medalje i postavio dva državna rekorda na Svjetskom kupu

KOPRIVNIČKI ATLETIČAR

Gašpar Biršić prvi na Malom rudaru u Ivancu

kapitalni primjerak

Hrvoje lovio amura, a zagrizla je ogromna štuka!

Državne igre za osobe s invaliditetom

Županijski predstavnici odlični u visećoj kuglani

Upišite pojam koji želite pretraživati