Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Finale kadetskih liga: Šahistice iz Žabna prve, Koprivničanci treći

U Crikvenici je održano ekipno Finale kadetskih liga u šahu za 2022. godinu. Na turniru je nastupilo 8 najboljih ekipa u muškoj i 7 ekipa u ženskoj konkurenciji.

Muška ekipa ŠŠK Koprivnice osvojila je treće mjesto s osvojenih 10 bodova iz 7 partija (5 pobjeda i dva poraza). Prvaci Hrvatske su ekipa iz Kaštel Novog (12 bodova), a druga je bila ekipa Stridona iz Štrigove (11 bodova).

Šahisti Koprivnice

Za koprivničku ekipu nastupili su Matej Zadro, Jan Horčička, Emanuel Bunić i Ivan Martić.

Koprivnički šahist Emanuel Bunić proglašen je najboljim igračem turnira na trećoj ploči.

Emanuel Bunić – najbolji šahist na trećoj ploči

U ženskoj konkurenciji najveće iznenađenje turnira osvajanjem prvog mjesta ostvarila je ekipa ŠK Tomislav-Goran iz Svetog Ivana Žabna, dok je druga bila ekipa ŠK Konaki-KŽM iz Novog Virja. Treća je bila ekipa ŠK Crikvenice.

Za ekipu Tomislav-Gorana iz Sv. Žabna nastupile su Helena Domislović, Laura Lukinović, Lana Car i Ivana Emili Turkalj.

Karij Petra iz ekipe ŠK Konaki-KŽM bila je najbolja igračica turnira na trećoj ploči, a Ivana Emili Turkalj iz ekipe ŠK Tomislav-Goran najbolja igračica na četvrtoj ploči.

FOTO: ŠŠK Koprivnica

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI