Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
IVANA I ZORAN PAVUNIĆ KLIJET PRETVORILI U PREKRASNU KUĆU ZA ODMOR

FOTO “Bolje da klijet pokušamo iskoristiti kao dodatni izvor prihoda, nego da propada”

Ivana i Zoran Pavunić iz Virja odlučili su staru klijet u predjelu Miholjanski breg u Novigradu Podravskom pretvoriti u kuću za odmor i obogatiti ponudu smještajnih kapaciteta u našoj županiji. Obiteljska klijet koju je naslijedio Zoran odsad i službeno nudi smještaj za četiri osobe i ima kategoriju od četiri sunca, što će zasigurno biti i dodatni mamac za turiste i izletnike. Uz sobu, blagovaonicu, dnevni boravak, kuhinju i kupaonicu, klijet ima i jacuzzi, a uređena je u tradicijskom stilu jer je Ivani i Zoran cilj gostima dočarati i pravi podravski ambijent.

– Naša vinogorja su veliki turistički potencijal i kako među izletnicima i turistima vlada sve veći interes za boravkom u prirodi, došli smo na ideju da i mi našu staru klijet pretvorimo u kuću za odmor. Nismo htjeli narušiti tradicijski stil pa smo tome prilagodili i samo uređenje klijeti. Bolje je da klijet pokušamo iskoristiti kao dodatni izvor prihoda, nego da propada – priča nam Zoran Pavunić.

Velika prednost njihove kuće za odmor, dodaje Zoran, činjenica je da je izolirana od ostalih klijeti, kao i prirodna idila. Prije mjesec dana ishodili su sve potrebne dozvole i već su imali prve goste koji su oduševljeni odmorom na Miholjanskom brijegu.

– Iako smo tek nedavno „uplovili” u turističke vode, već vlada interes za smještaj u našoj kuću za odmor. Vikendima smo zasad stalno imali goste, a vjerujemo da će tako biti i tijekom cijelog ljeta – kaže Zoran Pavunić.

Prednost je, ističe Zoran, i prilazna cesta koja je asfaltirana, kao i blizina gradova, Đurđevca, Koprivnice i Bjelovara.

– Gosti koji tijekom odmora žele nešto i „vidjeti” imaju kamo otići jer su im u blizini čak tri grada. Blizu je i rijeka Drava, a tu su im „pod nosom” i Hlebine pa vjerujemo da će nam se ovaj posao na kraju i isplatiti – kaže Zoran Pavunić.

Idući korak je, dodaje on, uređenje dječjeg igrališta jer očekuju da će među gostima biti brojne mlade obitelji.

– Zasad su nam termini popunjeni s domaćim gostima, no očekujemo da će s vremenom naša kuća za odmor biti prepoznata i među inozemnim gostima – zaključio je Zoran Pavunić.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Sumnja se u neispravnost u kakvoći

Poznati lijek velike farmaceutske tvrtke povlači se iz svih ljekarni

cesta uz ulicu stiska noćna je mora za vozače

“Već pola godine umjesto po asfaltu, mi se vozimo po šodru i uništavamo svoje aute”

kloštar podravski kreće u realizaciju vrijedne investicije

Pavlović: Gradit će se dom za starije i nemoćne za 120 korisnika

u 40 godina promijenio samo gume

FOTO Milan svoj pony vozi 40 godina: “Ne bih ga mijenjao nizašto, a za novi niti nemam novac”

Europski tjedan upoznavanja groblja u Koprivnici

Prošećite grobljem i upoznajte povijest našeg grada

ZAVRŠIO JE U BOLNICI

Vozač “pod parom” vrludao cestom i zabio se u parkirani traktor


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati