Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

FOTO Bregovci slave Dan Općine

Općina Koprivnički Bregi svečanom sjednicom Općinskog vijeća proslavila je Dan Općine. Mato Kuzminski, načelnik Općine, osvrnuo se na ostvarene i planirane projekte te naglasio kako je plan u ovoj godini za kapitalne investicije povući 1,1 milijun kuna potpora iz državnog proračuna.

-Dosad smo povukli 662.000 kuna, a do kraja godine očekujemo još 485.000. Projekti koje smo kandidirali za potpore su sufinanciranje rada dječjeg vrtića, izgradnja nogostupa u Ulici braće Radić, izgradnja dječjeg igrališta kod Vatrogasnog doma u Koprivničkim Bregima te opremanje igrališta u sklopu dječjeg vrtića – kaže Mato Kuzminski.

Općina, dodaje Kuzminski, mještanima nudi potpore poljoprivrednicima, sufinancira nabavu radnih bilježnica za osnovnoškolce, a neizostavne su i pomoći studentima te nagrade odlikašima.

-Uveli smo i potpore za mlade obitelji koje za kupnju i opremanje prve nekretnine ostvaruju pravo na pomoć od 30.000 kuna – kaže Mato Kuzminski.

Proslava Dana općine nastavlja se sutra, u nedjelju lovačkim natjecanjem i nogometnim turnirom, a u utorak, na blagdan svetog Roka u Koprivničkim Bregima je i tradicionalno proštenje.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

okrutnost prema nedužnim životinjama

Netko bezdušan ostavio je psiće u šumi da umru od gladi, Kristian ih je spasio i traži im novi dom

[FELJTON] STOLJEĆE JOSIPA MANOLIĆA 3. DIO

Kako je Manolić planirao likvidirati poglavnika Pavelića

skulpture za turističku atrakciju u Lici

VIDEO Petar: “Moj sokol, vukovi i hrvatski grb krasit će dolinu rijeke Gacke”

MISLI NA ZDRAVLJE

Ova prekrasna biljka ima antikancerogeno djelovanje

Prijevara u tijeku

Hrvatska pošta ima važnu obavijest za sve građane!

PROMETNA NESREĆA NA PODRAVSKOJ MAGISTRALI

FOTO Vozačica (67) oduzela prednost motociklistu, oboje završili u bolnici


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati