Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
NEKIMA IZBORNA, NEKIMA SPORTSKA SRIJEDA

FOTO Cvetkovčani ‘na mišiće’ kroz močilski pakao, iznenađenje u Kalinovcu

I dok je većina Hrvata, a samim time i Podravaca, odnosno Prigoraca zaokupljena izborima, nemali je broj onih kojima je danas, ipak, nešto drugo u prvom planu. Pogađate – nogomet! Naime, nenadani praznik i slobodan dan mnogi su iskoristili za četvrtfinalne uzvratne utakmice Županijskog nogometnog kupa, koje su upravo odigrane u Koprivnici, Drnju, Imbriovcu i Kalinovcu.

S obzirom na rezultate prvih utakmica, nekako najviše pažnje privlačio je dvoboj u Močilama, gdje je istoimeni domaćin ugostio Tehničar. Prvi dvoboj završio je bez golova, no unatoč tome Cvetkovčani su u Koprivnicu došli s velikom ulogom favorita i teško je opravdali. Prošli su dalje na mišiće, završilo je 2:3, s time da su pobjednički gol zabili u zadnjoj minuti. Domaćini su dvaput vodili preko Horvatinovića, Cvetkovčane su izvukli Dlesk, Vrkić i Štritar.

Drugi dvoboj u kojem se pobjednik nije mogao predvidjeti igrao se u Kalinovcu. Iako igra dva ranga više, Koprivnica je u prvom susretu na svom travnjaku izvukla 2:2 pa je danas bila na mukama kod preporođenog Kalinovca, koji ovo proljeće u prvenstvu reda same pobjede. S tim je i nastavio i izbacio Koprivnicu s 1:0. Treba naglasiti da su gosti bili itekako oslabljeni, no to ne umanjuje prolaz domaćina.

U preostale dvije utakmice sve je više-manje bilo riješeno prije dva tjedna. Križevčani su došli u Imbriovec s 3:0, a i sad su slavili 1:4. Na drnjanskom Parku prinčeva golova nije bilo, što znači da je Ferdinandovac obranio 4:1 iz prve utakmice. Tako su prolaz u polufinale kupa osigurali Tehničar, Kalinovac, križevački Radnik, koji brani trofej, i Ferdinandovac.

ČETVRTINALE ŽUPANIJSKOG KUPA:
Močile – Tehničar 2:3 (0:0)
Kalinovac – Koprivnica 1:0 (2:2)
Borac – Radnik Križevci 1:4 (0:3)
Tomislav – Ferdinandovac 0:0 (1:4)
* U zagradi su rezultati prvih utakmica

FOTO: Nikola Wolf i Matija Dolenec

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

nakon rekordnih godina, vemo tradeu pali prihodi i dobit

Blagus: Cijela branša imala je pad prihoda, a radna mjesta su sigurna

DAN ŠKOLE

FOTO Kloštranski školarci razveselili roditelje

[BITKA ZA KOKOŠI] Spor između udruge i saveza oko priznanja zahtjeva za izvornost pasmine ne prestaje unatoč odbačenim kaznenim prijavama

Milan Mišir: “Poginut ću ako treba, ali ću kukmicu vratiti u Križevce”

Uskoro ih neće biti, pa nek' o njima barem ostane sjećanje na internetu

VIDEO Koprivnički profesor geografije biciklom obišao 37 sela u kojima živi manje od 50 ljudi

SVEČANOST

FOTO Đurđevački osnovci proslavili Dan škole

MISLI NA ZDRAVLJE

Ovo je najmoćniji prirodni antibiotik: Za pripremu su vam potrebna samo dva sastojka


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati