Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
SPORTSKI RIBOLOV

FOTO Đelekovčanima prvo mjesto, Krešo Kadija pojedinačno najbolji

Sportsko – ribolovni klub Picok organizirao je na izletištu Zeleni breg u Repašu tradicionalni Kup Picok u lovu ribe udicom na plovak na kojem je nastupilo 11 ekipa. Prvo mjesto osvojio je Đelekovec, drugo Drava iz Novog Virja te treće Drava iz Hlebine. U pojedinačnoj konkurenciji prvo mjesto osvojio je Krešo Kadija, drugo Danijel Kopričanec te treće Damir Cmrk. U sektoru A prvo mjesto osvojio je Krešo Kadija, drugo Danijel Kopričanec te treće Ivan Herman. U sektoru B prvi je Siniša Margetić, drugi Josip Kapitanić te treći Tvrtko Krešić. U sektoru C pobijedio je Damir Cmrk, drugi je Zdravko Rocek te treći Tomislav Kožar.

– Iako nam uvjeti nisu išli na ruku, Kup je opravdao očekivanja i natjecatelji su imali kakav-takav ulov. Čestitamo najboljim ekipama i pojedincima, a nakon natjecanja priredili smo i neizostavno druženje – kažu članovi Sportsko – ribolovnog kluba Picok.

FOTO Ivan Herman

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

jaka provjera pred put u austriju

FOTO Jelić Balta se raspucao protiv BiH viceprvaka, Zrinjski, ipak, ostao neporažen

veliki popusti za članove kluba

Na Dinamo i Hajduk za 20 eura. Slaven osjetno digao cijene ulaznica, no sve s jednim ciljem…

tek mu je 21 godina

Slaven potpisuje veznjaka Hajduka! Ne tako davno bio je na listi 60 najvećih svjetskih talenata


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati