Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

FOTO: Druženjem u Komatnici oprostili se od ljeta

Članovi udruga na području općine Peteranec ovu subotu proveli su u prirodi u Komatnici i tako zaključili ljetnu sezonu svojih aktivnosti.

Iz svake od udruga koje su se odazvale događanju na ušću Glibokog u Dravu, članovi su se okušali u odbojci na pijesku, gađanju lukom i strijelom, visećoj kuglani, beli i povlačenju užeta. Ovo druženje označilo je kraj ljetnih aktivnosti, ali je i svojevrsna najava nastavka raznolikog programa udruga u jesenskom i zimskom periodu.

Druženju su se odazvali: DVD Sigetec, DVD Peteranec, Udruga žena „Hrvatsko srce” Peteranec, Udruga Komatničanci, Udruga žena Peteranec, Udruga žena Sigetec, Udruga Sigečko srce, Udruga umirovljenika Peteranec, ŠRK Ivan Generalić, LU Fazan Peteranec, LU Peteranec i Udruga štovatelja Frana Galovića „Galovićev dom”.

FOTO: Općina Peteranec

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI