Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Uspješan Hrvatska sahara trail 2024. u organizaciji trkačkog kluba đurđevac

FOTO Đurđevačkom Podravinom trčalo više od 500 natjecatelja iz četiri različite države

Pucanj topa pred Starim gradom ove je subote u Đurđevcu dao znak za početak Hrvatska Sahara trail 2024. utrke u kojoj je sudjelovalo više od 500 trkača iz četiri različite države. Natjecatelji su imali na izbor četiri trkače staze od 5,7 km, 17,2 km i 27 km, te Canicross utrku duljine 5,7 km. Start i cilj svih utrka bio je ispred utvrde Stari grad.

Za najdulju stazu od 27 km, koja je osim Park šume “Borik”, obuhvaćala i geografsko-botanički rezervat “Đurđevački pijesci” u ženskoj kategoriji prvo mjesto osvojila je Maja Krčelić, drugo mjesto Andreja Ložnjak te treće mjesto Vanja Rupčić iz AK Koprivnica. U muškoj kategoriji najdulje staze prvo mjesto osvojio je Stjepan Žanić iz AK Plitvice, drugo mjesto Stjepan Ljeljakiz AK Vrbovec te treće Juro Buljan iz AK Maksimir.

U ženskoj kategoriji kratke staze od 17,2 km prva na cilj je stigla Paula Vrdoljak, drugo mjesto je zauzela Gabrijela Šalković dok je treće mjesto osvojila Mateja Golenja. U muškoj kategoriji kratke staze Martin Štefan iz Virovskih ranera osvojio je prvo mjesto, Mateo Ledinski iz AK Bjelovar drugo, dok je Karlo Vučinić osvojio treće mjesto.

U rekreativnoj stazi od 5,7 km prvi prešao prvo mjesto u ženskoj kategoriji osvojila je Ivana Zeljko iz AK Međimurje Čakovec, drugo mjesto Ida Foret iz Litice oko Virovitice te treće mjesto Dora Kovačić kao individua.

U Đurđevcu se i ove godine trčala “Prins” Canicross trail liga 2024. Sve popularnija sportska disciplina u kojoj sudjeluju ljudi i njihovi psi, a na “Hrvatska Sahara trail” u Đurđevcu u ženskoj kategoriji na cilj je prva stigla Anja Gluvić iz Canfit Teama (Slovenija), druga je bila Paula Vrdoljak iz AK Sljeme te treća Irena Smojter iz AK Sljeme & Caincross Croatia. Od muških natjecatelja prvo mjesto je osvojio Tilen Strmšek iz Canfit Team & Fitmin (Slovenija), drugo mjesto Tomislav Vuk iz Caincross Croatia te treće mjesto Nejc Juvan iz ŠD Canfit Team (Slovenija).

Ekipno su prvo mjesto zauzeli AK Bjelovar, drugo mjesto Ogulin trail team te treće mjesto AK Plitvice, a dodijeljene su nagrade i najmlađem natjecatelju Viti Nagradiću te najstarijem Željku Orehoci.

FOTO/IZVOR Grad Đurđevac

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

NESRETNI DOGAĐAJ U GLOGOVCU

Tragedija u Podravini: Žena pala s bicikla i preminula

Podravski na mjestu događaja

UPRAVO Štagalj i štala izgorjeli do temelja. Očevid u tijeku

VREMENSKA PROGNOZA

DHMZ izdao posebno upozorenje: “Nakon ljeta u proljeću, sutra stiže pravi obrat…”

totalna dominacija

“Kanta” se vraća kući! Podravka mjesec dana prije kraja sezone potvrdila naslov prvakinja

dječji doplatak

HZMO upravo objavio dobru vijest za više od 80 tisuća građana

završio radni posjet predsjednika Milanovića Podravini

“Plaće u Podravki su visoke i zbog Belupa koji je imao veliki rast prihoda u Rusiji”


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati