Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Valentinovski hot-spot na paviljonu

FOTO Đurđevčanka Andrea ukrasila središte Bjelovara povodom dana zaljubljenih

Đurđevčanka Andrea Horvat ukrasila je bjelovarski paviljon dekoracijama za Valentinovo. Prvi je to puta da je samo središte Bjelovara na ovaj način ukrašeno za dan zaljubljenih i da je na paviljonu postavljen takav valentinovski hot-spot, a ovo je ujedno bio i prvi takav zadatak mladoj Đurđevčanki koja je tek nedavno otvorila obrt za najam ukrasa za razne događaje i slično.

– Dugo sam razmišljala o tome kako otvoriti nešto svoje. Imala sam nekoliko opcija, nisam se mogla odlučiti, proučavala sam što se nudi, što se radi, čega nema i odluka je pala za nešto ovakvo. Smislila sam neke tematske pozadine, jedna je bila ovakva valentinovska ispred koje se ljudi mogu fotografirati, a u gradu su se odlučili da bi nešto takvo moglo biti atraktivno i zanimljivo – otkrila je Andrea Horvat, a već od jutra Bjelovarčani dolaze na paviljon i razgledaju što se to nalazi u središtu grada. Slikaju se na klupici ispred crvenog srca, a Andrea ističe da će poseban dojam biti navečer, kada padne mrak i upale se svijećnjaci.

– Obrt sam otvorila možda prije tjedan dana službeno, ali već mjesecima traju pripreme. Obrt se bavi najmom ukrasa za razne evente, osmišljavanjem vanjskih igara za sadržaja za djecu, ima ideja i planova, a planovi su da se i dalje nastavi suradnja s Gradom Bjelovarom – kazala je Andrea koja je iz Đurđevca u Bjelovar preselila prije nekih sedam godina i to zbog rukometa.

– Odrasla sam u Đurđevcu i ondje sam se počela baviti rukometom, a prije sedam godina je stigao poziv iz Bjelovara. Tu sam se u međuvremenu zaposlila i ostala živjeti ovdje. Stekla sam tu prijatelje, društvo, lijep mi je grad, no u Đurđevcu mi je obitelj i gotovo svakog vikenda sam kod kuće. Da nije bilo teških ozljeda i operacija koljena, vjerojatno bih i dalje igrala rukomet – zaključila je Andrea čiji ukrasi i kreacije ovog Valentinova uljepšavaju samo središte Bjelovara.

FOTO Stjepko Gambiroža, Grad Bjelovar

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

okrutnost prema nedužnim životinjama

Netko bezdušan ostavio je psiće u šumi da umru od gladi, Kristian ih je spasio i traži im novi dom

[FELJTON] STOLJEĆE JOSIPA MANOLIĆA 3. DIO

Kako je Manolić planirao likvidirati poglavnika Pavelića

skulpture za turističku atrakciju u Lici

VIDEO Petar: “Moj sokol, vukovi i hrvatski grb krasit će dolinu rijeke Gacke”

MISLI NA ZDRAVLJE

Ova prekrasna biljka ima antikancerogeno djelovanje

Prijevara u tijeku

Hrvatska pošta ima važnu obavijest za sve građane!

PROMETNA NESREĆA NA PODRAVSKOJ MAGISTRALI

FOTO Vozačica (67) oduzela prednost motociklistu, oboje završili u bolnici


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati