Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
deveti talent show

FOTO Gledalište je puno, gimnazijalci upijaju svjetla pozornice i predstavljaju svoje talente

Na pozornici koprivničkog Doma mladih u tijeku je deveti po redu talent show Gimnazije Fran Galović. Gledalište je puno, a brojni su došli uživo provjeriti s kakvim se umijećem i potencijalom mogu pohvaliti naši mladi sugrađani.

Idejna začetnica ovog projekta, profesorica Darija Kivač, za RKC je pojasnila da je njena glavna ideja prije devet godina kada je krenula u ovu priču bila djeci pružiti priliku da osjete svijetla pozornice.

– Radila sam u dvije škole i primijetila da ima djece s različitim talentima koja nisu imali priliku taj svoj potencijal prikazati. Ne pruža se svaki dan prilika stati na pozornicu, a željela sam im približiti kako je to izložiti sebe. Ideja je bila odmah prihvaćena i od našeg ravnatelja Robotića. Organizacija prvog talent showa je bila stresna, ali s godinama se sve uhodalo i uz dobru organizaciju, angažman i veliku podršku kolega iz škole, sve se uspjelo posložiti – pojasnila je Kivač.

Učenici su se kao i prijašnjih godina za svoje nastupe sami pripremali, a za ovogodišnji su show osmislili devet točaka.

– Imamo natjecateljski i revijalni dio. Bit će pjevanja, sviranja, a ove godine publika će vidjeti i video uratke naših učenika koji su školsko gradivo obradili na jedan zanimljiv način – rekla je Kivač.

Na pozornici su večeras svoju priliku za predstavljanje dobili Hana Vusić i Lovro Rasinec, Lana Kovačić i Lea Posavec, vokalni sastav Melody, Luka Kiš, Simon Sović, bend koji čine Lana Kovačić, Luka Jajalo, Jurica Biluš i Pia Marija Crnković te plesna skupina Adawood. Prikazan je i film Hamlet 3D, a u revijalnom dijelu prikazan je spot Šize kao i spot profesora koji su zapjevali Sve će biti u redu.

Otvorenju večeri prisustvovali su koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić i zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ratimir Ljubić, koji su se baš kao i ravnatelj Vjekoslav Robotić uvodno s nekoliko rečenica obratili prisutnima i poželjeli im puno zabave i uspjeha u nastupima.

foto: Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

INTERESA ZA KUPNJU ČRNE GORE NEMA

Hrvatske šume smanjile cijenu, ali uzalud. Kultni restoran ponovno ide u zakup

ĐURĐEVAČKI VIJEĆNICI ODLUČILI

Plaće djelatnicima gradske uprave idu gore, onima s visokom stručnom spremom i za 20 posto

VAŽNA OBAVIJEST TRGOVAČKOG LANCA

Konzum iz prodaje povlači suhomesnati proizvod poznate kompanije. Svim će kupcima biti vraćen novac

Nema napretka u pregovorima oko povećanja plaća, i sindikat i osnivač čvrsti u stavovima

Mirenje propalo, odluka o štrajku u križevačkom vrtiću odgođena za petak

DRUŽENJEM U ŠTAGLJU TRI IGRAČICE OPROSTILE SE OD PODRAVKE

Larissa Kalaus odlazi u Mađarsku, Lea Franušić u jaku rumunjsku ligu

PALETA "TLAKAVACA" PALA S TERETNOG VOZILA

VIDEO Betonski opločnici rasuli se po državnoj cesti, policija regulira promet


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati