Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

FOTO I VIDEO: Brojni umirovljenici uživali u druženju i atraktivnim igrama

U organizaciji Udruge umirovljenika i starijih osoba općine Mali Bukovec u subotu su u društvenom domu i ispred njega održani sportski susreti sedam prijateljskih udruga i društava. Osim članova domaće udruge, pozivu su se odazvali umirovljenici iz prijateljskih udruga iz Velikog Bukovca, Breznice, Vinice, Sračinca, Martijanca i Donjeg Vidovca.

Nakon okupljanja, održane su sportske igre u visećoj kuglani, a posebno su bila zanimljiva natjecanja u potezanju užeta, vožnje u tačkama, nošenja jaja na žlici i mlinčenjaka među nogama. Kako nam je rekla dugogodišnja predsjednica Marija Balija, udruga umirovljenika iz Malog Bukovca radi punom parom. Od početka su osnovali glumačku sekciju, u sklopu udruge djeluje i zbor, a njeguju se brojna prijateljstva i druženja poput ovog održanog u subotu u Malom Bukovcu.

Okupljene je pozdravio Darko Marković, načelnik Općine koji je otkrio kako Općina u suradnji s Varaždinskom županijom radi na tome da u Malom Bukovcu bude otvoren i dom za starije osobe, što bi značilo još jedan velik iskorak u brizi prema starijima u ovom dijelu županije.

FOTO I VIDEO Karlo Eisenbeisser

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI