Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

FOTO: Jubilarna 20. izložba vina naše županije, proglašeno Županovo vino

Ukupno 51 uzorak vina dvadesetak vinara Koprivničko-križevačke županije bio je izložen na ovogodišnjoj, jubilarnoj 20. izložbi vina Koprivničko-križevačke županije, održanoj danas u prostorima Podravkinog rekreacijskog centra, gdje su dodijeljene medalje i nagrade.

Stručni žiri kojim predsjedava Ana-Marija Korenika odabrao je najbolja vina, od kojih su mnoga dobila medalje, od brončanih, srebrnih do zlatnih i jednog Županovog vina, koje je ujedno i šampionsko vino ove izložbe.

Ta je titula ove godine ponovo pripala vinu Vinarije Grudić, koje je, dodajmo, Županovim vinom proglašena i prošle godine.

– Sve je više kvalitetnih vinara u našem kraju, a tome svjedoči i ova brojka od pedesetak vina na ovogodišnjoj izložbi. Naši kuhari i vlasnici restorana trebali bi prepoznati tu kvalitetu i sljubiti ta naša jela s našim vinom i vjerujem da bi naša turistička ponuda bila bogatija – rekao je u svom govoru dobitnik glavne nagrade Marijan Grudić.

FOTO: Nikola Wolf

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI