Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
tu. među nama

FOTO “Kamion je danas zamalo pregazio staricu! Hodala je po rotoru…”

Nicole (19), Valentina (18) i Martina (17) mlade su pripadnice Prometne jedinice mladeži koprivničke Policijske postaje. Krenule su ovog ponedjeljka, a patroliranje će se provoditi od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu  (07:00 – 15:00 h) do kraja osmog mjeseca u sljedećim ulicama: Svilarska ulica i Florijanski trg kao jedan dio te Ulica Braće Radić i Trg Eugena Kumičića kao drugi dio.

Valentina i Martina patroliraju već drugu godinu jer im se, kako kažu sviđa taj posao dok se Nicole ove godine okušala po prvi put.

– Ljude najviše moramo upozoravati na silazak s bicikla, romobila tijekom prelaženja preko pješačkog prijelaza, nepropisno parkiranje, prelaženje preko ceste, nošenje kacige. Uglavnom nas ljudi slušaju, no ima i onih koji dobacuju komentare, ignoriraju, prave se da nas ne čuju, pa čak i vrijeđaju, pričaju nam cure.

Danas je kamion na rotoru kod bolnice skoro pregazio stariju gospođu koja se kreće uz pomoć hodalice jer je išla prelaziti cestu kroz rotor i naletio je kamion i u zadnji čas stao. Pješački prijelaz bio joj je udaljen kojih 20 metara. Ne smijemo nikome pisati kazne stoga smo joj dale izrečenu opomenu, ispričala nam je Nicole.

FOTO Renata Kolonić

Tekst je napisan uz potporu Agencije za elektroničke medije temeljem Javnog natječaja 1/23 za raspodjelu sredstava Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija – profitnih pružatelja elektroničkih publikacija za 2023. godinu

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Promet usporen

UPRAVO Lančani sudar na brzoj cesti kod Križevaca

đurđevački limitator

Big Boss Špiro (Majk)

županijski nogomet

FOTO Močilani i Herešinčani se provukli, Lipa iznenadila, Sabarija pala u Koledincu

prijeti mu i do pet godina zatvora

FOTO Optužen Podravec koji se autom zaletio u terasu na kojoj su sjedili ljudi

ASFALTIRANJE U TIJEKU

FOTO Zagrebačkom ulicom ponovno će se prometovati kroz nekoliko dana

TUŽNA VIJEST

Napustio nas je Miljenko Vulić Deda, ostavio je neizbrisiv trag na sportskoj sceni Koprivnice


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati