Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
objašnjenje smo potražili u Gradu Koprivnici

FOTO Klizalište oštetilo nove tlakavce na Zrinskom trgu

Iako još nije prošla ni godina dana otkako je novi koprivnički trg službeno otvoren, određeni nedostatci već se vide. Naročito ovih dana oko klizališta, gdje su se ‘podigli’ žuti tlakavci. Na ovaj problem upozorilo nas je nekoliko građana, a objašnjenje smo potražili u Gradu Koprivnici.

Pročelnik Tomislav Golubić kazao je kako su upoznati s problemom, a krivicu je pronašao u agregatu, koji se krajem prosinca pokvario na nekoliko dana, o čemu smo, također, pisali na našem portalu.

– Taman je tih dana bila južina, led se otapao, voda je odlazila u fuge i ispod tlakavaca. Nakon što je došao novi agregat, sve se opet počelo hladiti, smrzavati i automatski su se podigle ploče. Kada se makne klizalište, očekujemo da se sve vrati u normalu. Vodimo brigu o tome i mislim da ne bude trebalo dodatnih radova, no ako i bude, srećom, to su tlakavci koji su vrlo lako zamjenjivi – kaže Golubić.

Dodaje kako je kompletni trg pod 10-godišnjom garancijom, ali pitanje je koliko će zbog ovog problema moći povući, jer krivica nije na izvođaču. S druge strane, napominje, ako izvođač ne bude htio ništa raditi, imaju bankovnu garanciju koju mogu aktivirati. Također, nije ovo jedino oštećenje na obnovljenim trgovima, što je i sam Golubić naglasio.

– Mimo toga, mi smo već uočili neka oštećenja, odnosno nedostatke, ali ne želimo reagirati dok zima ne prođe. Na proljeće ćemo zajedno s izvođačem obići cijeli trg, zapisati nedostatke i zatražiti sanaciju. Kažem, nekoliko točaka smo već primijetili i mogu reći da nije sve vezano uz ploče – zaključio je gradski pročelnik.

Više zanimljivosti na Podravski.hr

FOTO Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

lokomotiva pala u vječitom derbiju

Bravo! Šampanjac se može staviti na hlađenje, pehar se nakon dvije godine vraća u Koprivnicu

Al' se danas dobro jelo baš

FOTO Bregovska pita uoči današnje manifestacije čuvala se pod tri ključa

NOVI PODACI O BDP-U PO STANOVNIKU OTKRILI BOLNU ISTINU

Hrvatska se razvija duplo brže od naše županije. Gdje smo zapeli?

U TEŠKOJ PROMETNOJ NESREĆI OZLIJEĐENE DVIJE OSOBE

FOTO/VIDEO: Mladi vozač kombija izazvao težak frontalni sudar Audija i Škode

DINO, MARIO I GORdan OTKRILI SU NAM DETALJE

VIDEO Na zgradi HEP-a sutra će osvanuti impresivan grafit

DOJAVA O POŽARU U TRGOVAČKOM CENTRU

UPRAVO Panika u Eurospinu

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati