Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Koprivnica ima zlatni tim

FOTO Koprivničke twirlingašice na državnom su se prvenstvu okitile sa tri zlatne medalje

Koprivničke mažoretkinje, članice Twirling kluba Koprivnica, na državnom prvenstvu u twirlingu održanom jučer u Zagrebu u velikoj i žestokoj konkurenciji ostvarile su vrhunske rezultate i povijesni uspjeh. U dvorani Dražen Petrović okupili su se sinoć nabolji hrvatski twirleri koji su imali priliku kvalificirati se na Europsko prvenstvo u Eindhovenu, Europski kup u Poreču te Svjetsko prvenstvo u Helsingborgu.

Naše mažoretkinje, deset djevojaka pod vodstvom trenerice Snježane Sremec natjecale su se u tri kategorije i u sve tri odnijele zlato. Zlatni tim sudjelovalo je u koreografijama seniora, juniora te struttingu gdje je pojedinačno zlato osvojila Lara Međimorec. Koprivnički zlatne twirlingašice su Dunja Poljak, Eva Kostanjevec, Iva Kolenko, Edita Sušilović, Erin Sremec, Eva Genter Marija Periša, Zara Jembrek, Lucija Balija i Lara Međimorec.

Trostruko zlato nagrada je djevojkama za deset godina redovitog i marljivog vježbanja, a trenerici Sremec za tri desetljeća neumornog rada s brojnim generacijama koprivničkih mažoretkinja.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Izvještaj zavoda za zapošljavanje

Novi rekordni minimum ljudi u potrazi za poslom u našoj županiji

prometne nesreća s oziljeđeno osobom

Pijan bez vozačke zabio se u automobil, koji je sletio s ceste, ozlijeđen putnik

Songkillersi rasplesali ljubitelje dobre glazbe

VIDEO Koprivničanci se njišu u ritmu funka


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati