Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
SURADNJA VRTIĆA I POLICIJE

FOTO Mališani saznali kako presretač lovi prebrze vozače

Mališani Dječjeg vrtića Zrno iz Virja ugostili su policajce. Ivanka Vusić, policijska službenica za javni red i sigurnost u županijskoj Policijskoj upravi predstavila je opremu i radi prometne policije Policijske postaje Koprivnica, dok su policajci Saša Miklošić i Goran Hrebak djeci ponovili kako se treba ponašati u prometu. Vrtićarci su razgledali policijska vozila te svu opremu u presretaču kojim policajci „love“ prebrze vozače. Svi koji su htjeli mogli su i sjesti u policijska vozila te čuti sirene i vidjeti rotirajuća svjetla.

– Djeci je posebno zanimljiv bio presretač, videomaterijal s prometnim prekršajima, policijske lisice te alkometar. Svi smo se na kraju posjeta jednoglasno složili da je važno poštivati prometne znakove, sigurno se kretati u prometu i na to uvijek podsjećati i svoje roditelje – kaže Maja Šobak, ravnateljica Dječjeg vrtića Zrno.

FOTO Dječji vrtić Zrno

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

POČELO JE LJETO NA ZRINSKOM

Mališani i roditelji pod zvijezdama gledaju pustolovine Bubamare i Crnog mačka

ŽUPANIJSKA IZLOŽBA VINA

FOTO: Graševini gold Vinarije Matočec pripala titula županovog vina

PROJEKT FOTO KINO KLUBA PICOK

Fotografi snimali modele u poljima lavande i suncokreta


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati