Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
DRŽAVNO NATJECANJE MLADIH TEHNIČARA

FOTO Matija Mihočka treći u robotici

Matija Mihočka i Ivan Nikša, učenici osmog razreda Osnovne škole Đurđevac bili su uspješni na državnom natjecanju mladih tehničara. U kategoriji robotika Matija Mihočka pod mentorstvom Nikole Mihočke osvojio je odlično treće mjesto, dok je u kategoriji radiokomunikacije Ivan Nikša, koji je prvi put bio na državnom natjecanju, zauzeo 14. mjesto. Matiji je zadatak bio napraviti i isprogramirati robota koji bi obavljao složene poslove u automobilskoj industriji i u tome je uspio nakon dva dana napornog rada. I Ivan je opravdao očekivanja, a njega je za natjecanje pripremio Davor Čižmešinkin, profesor u Strukovnoj školu u Đurđevcu i član Radio kluba Đurđevac s kojim je dogovorena suradnja.

– Čestitamo učenicima na ostvarenim rezultatima u vrlo jakoj konkurenciji. Zahvaljujemo i profesoru Davoru na suradnji koja je odmah na početku rezultirala time da se Ivan plasirao na državno natjecanje – kaže Nikola Mihočka.

FOTO Osnovna škola Đurđevac

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

dvije staze raskopane već dvije godine

Mažuranićeva ulica i Trg mladosti napokon na redu

Križevcima odobreno 15 milijuna eura za gradnju nove škole

FOTO Nova škola imat će 21 učionicu za 588 učenika u 20 razrednih odjela

tek mu je 21 godina

Slaven potpisuje veznjaka Hajduka! Ne tako davno bio je na listi 60 najvećih svjetskih talenata


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati