Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Šogorica je čula kako trubi i vidjela da se iz njega dimi

FOTO Miš pregrizao električne instalacije i zapalio traktor? Šteta 15.000 eura

Prošle se subote ujutro, u dvorištu obiteljske kuće u selu Donja Rijeka, zapalio traktor. Ozlijeđenih osoba srećom nije bilo, požar su ugasili vatrogasci DVD-a Dropkovec i JVP Križevci, a materijalnu štetu vlasnik je procijenio na 15 tisuća eura. Očevid je pokazao da je do požara na traktoru parkiranom na livadi pokraj gospodarske zgrade došlo uslijed kvara električnih instalacija, a vlasniku i nekoliko dana kasnije nije jasno kako se to moglo dogoditi.

– Traktor nitko nije palio od ponedjeljka, a pet dana kasnije u potpunosti je izgorio. Ne znam kako je to moguće – ispričao je vlasnik.

– Tog je jutra šogorica izašla na dvorište i čula sirenu kako traktor trubi. Traktor se nalazio na površini pokraj gospodarske zgrade i kada se malo približila, vidjela je da se iz njega dimi. Očito je požar nekako zahvatio instalacije pa je traktor počeo trubiti, a čim smo vidjeli što se događa pozvali smo vatrogasce – otkrio je vlasnik traktora kojem nije bilo spasa.

– Već dok smo stigli do traktora, bio je u plamenu. Odmah su stigli susjedi i počeli smo gasiti požar, a ubrzo su stigli i vatrogasci, no traktoru nije bilo spasa. U potpunosti je izgorio. Rekli su nam da je požar krenuo od električnih instalacija od anlasera, možda je nekakav miš pregrizao žice pa je došlo do požara. Stvarno mi nije jasno. Svi u obitelji smo zaposleni i imamo još jedan manji traktor, a poljoprivreda nam nije primarna profesija. No, imamo nešto zemlje i obrađujemo je za vlastite potrebe. Sva sreća da smo ranije obavili poslove na polju, jer ne znam što bismo sada bez ovog većeg traktora – istaknuo je vlasnik.

FOTO Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

DAN ŠKOLE

FOTO Kloštranski školarci razveselili roditelje

nakon rekordnih godina, vemo tradeu pali prihodi i dobit

Blagus: Cijela branša imala je pad prihoda, a radna mjesta su sigurna

[BITKA ZA KOKOŠI] Spor između udruge i saveza oko priznanja zahtjeva za izvornost pasmine ne prestaje unatoč odbačenim kaznenim prijavama

Milan Mišir: “Poginut ću ako treba, ali ću kukmicu vratiti u Križevce”

Uskoro ih neće biti, pa nek' o njima barem ostane sjećanje na internetu

VIDEO Koprivnički profesor geografije biciklom obišao 37 sela u kojima živi manje od 50 ljudi

SVEČANOST

FOTO Đurđevački osnovci proslavili Dan škole

MISLI NA ZDRAVLJE

Ovo je najmoćniji prirodni antibiotik: Za pripremu su vam potrebna samo dva sastojka


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati