Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
PROBLEM U JEDNOJ OD GRADSKIH ŽILA KUCAVICA

FOTO Miško upozorava: “Rupe u Starčevićevoj trebalo bi čim prije zakrpati!”

Ispred gradske tržnice prošli nas je utorak zaustavio Miško Kovačić, otac poznatog novinara i urednika Siniše Kovačića kojeg smo godinama gledali na malim ekranima dok je još vodio dnevnik. Ono što Miška, ali i brojne druge građane već neko vrijeme muči su rupe na nogostupu u jednoj od gradskih žila kucavica. Pogotovo za kišnog vremena, kad se pretvore u velike lokve.

Riječ je o Ulici Ante Starčevića koju čeka cjelovita obnova i radovi bi trebali započeti sredinom ove godine, no unatoč činjenici da će se spomenuta ulica preurediti, svakako bi trebalo čim prije zakrpati sporne rupe od kojih se jedna nalazi odmah ispred Centra kompetentnosti, dok je druga kojih dvjestotinjak metara dalje, u smjeru Varaždinske ceste.

– To je najveći problem za ljude u kolicima kojima je preko njih vrlo teško proći pa ih moraju zaobilaziti, vrlo često po blatu. No i starijim ljudima koji onuda redovito prolaze biciklom predstavljaju prepreku – pojasnio nam je Miško koji do grada redovito biciklira pa je zaobilaženje spomenutih rupa dio njegove svakodnevice s obzirom na to da ne želi oštetiti svoj bicikl, ili ne daj bože pasti.

FOTO Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

PRIPREMA SE NATJEČAJ ZA OBNOVU ULICE KOJA KOLODVOR SPAJA S CENTROM GRADA

Dvosmjerna Starčevićeva s rotorom u dvije faze, novo ruho dobit će i Ivanjska

OLUJNO NEVRIJEME NAPRAVILO VELIKU ŠTETU

Župan donio Odluku o proglašenju prirodne nepogode tuča na području tri općine

radovi u tijeku

Novom stazom spojit će se Đurđevac i Čepelovac


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati