Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Mališani iz Molvi istaknuli su se super rezultatima

FOTO Načelnik ugostio male olimpijce

U atmosferi punoj smijeha i radosti, načelnik Općine Molve Zdravko Ivančan ugostio je grupu talentiranih mališana iz Dječjeg vrtića „Pčelica“ Molve, grupu Cvjetići koji su sudjelovali na 20. Olimpijskom festivalu dječjih vrtića i natjecali se u sportskim disciplinama, čestitajući im na izvanrednim postignućima.

Djeca, koja su se istaknula svojim super rezultatima, dočekana su s toplinom i ponosom u konferencijskoj sali. Načelnik Zdravko Ivančan je istaknuo važnost obrazovanja i rane potpore talentima, obećavajući nastavak podrške u njihovom razvoju.

Ovakav prijem malih sportaša pokazuje koliko je važno cijeniti i podržavati njihov trud i postignuća u promociji Općine. Posebnu zahvalu načelnik je uputio odgajateljicama vrtića, čija je predanost i ljubav prema djeci bila ključna u ostvarivanju ovih super rezultata.

Općina pokazuje svoju podršku i brigu za mališane, potvrđujući svoju posvećenost stvaranju okruženja u kojem svako dijete može dosegnuti svoj puni potencijal. Želimo svim mališanima nastavak uspjeha i puno sreće u budućim pothvatima, nadajući se da će svaki njihov korak biti ispunjen otkrićima, radosti i izvrsnošću.

FOTO Općina Molve

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

jaka provjera pred put u austriju

FOTO Jelić Balta se raspucao protiv BiH viceprvaka, Zrinjski, ipak, ostao neporažen

MATURALNA VEČER

FOTO/VIDEO Maturanti zablistali u svečanim modnim izdanjima

Obavijest trgovačkog lanca

Plodine mole sve kupce ovog prehrambenog proizvoda da ga ne konzumiraju i vrate u najbližu trgovinu


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati