Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
RADOVI U SKLOPU aglomeracije na više lokacija

FOTO Najintenzivniji radovi u gradu, otežana situacija u prometu

Radovi na aglomeraciji u Đurđevac i dalje se u tijeku, a trenutačno se radi na rekonstrukciji vodoopskrbnih cjevovoda u desetak gradskih ulica i u prigradskim naseljima Čepelovcu i Budrovcu.

-U Đurđevcu su radovi najintenzivniji, a radi se u ulici Tina Ujevića, Vladimira Nazora, Stjepana Radića, Kralja Tomislava, Bregovitoj, 1. svibnja, Đure Basaričeka, Antuna Radića, Matije Gupca i Miroslava Krleže. Naravno da takvi obimni radovi, u ukupnoj dužini od skoro šest kilometara, nakratko zaustavljaju promet te ostavljaju ulice jedno vrijeme neuređenima. No, molim naše sugrađane za strpljenje – rekao je Tomislav Kolarić, direktor Komunalija koje su nositelj ove velike investicije i dodao da je u tijeku i izgradnja te rekonstrukcija kanalizacije koja se postavlja u naselju Stiska i rekonstruira u Škurdijevoj ulici u ukupnoj dužini od dva i pol kilometra.

U Čepelovcu se gradi kanalizacija ukupne dužine tri i pol kilometra kao i izgradnja vodoopskrbnog cjevovoda Čepelovac – Budrovac. –Izgradnja vodospreme Čepelovac rezervoarskog prostora od 2.500 m3 vrlo nam je bitna za ekonomično poslovanje vodoopskrbe. Radit će na način da će se voda noću pumpati u vodospremu, a po danu gravitacijski napajati cijeli naš vodoopskrbni sustav čime ćemo štedjeti na energentima i osiguravati nisku cijenu vodne usluge – pojasnio je Kolarić.

FOTO Grad Đurđevac

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

ISPOVIJEST PODRAVCA KOJI TVRDI DA JE U ZATVORU DOŽIVIO STRAHOTE

“Vidio sam kako siluju pedofila i zbližio se s koprivničkim ubojicom”

Naloženo je uništenje

U svježem voću iz Turske otkrivena kancerogena tvar

STRUČNO PREDAVANJE

FOTO Nikola Cik predstavio povijest đurđevačkih ulica i kvartova

ozlijeđena 22-godišnja putnica

Djevojka se autom zabila u stablo

NOVO MJESTO ZA KUPOVINU

Lidl će u Podravini graditi novu trgovinu

KONFERENCIJA KLUBA POSLOVNIH ŽENA ALFA

FOTO Poduzetnice raspravljale o svojim uspjesima u poslovnom svijetu


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati