Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
RADOVI GOTOVI ZA 10 DANA

FOTO Novo koprivničko igralište izgleda fantastično, ali neki su već našli zamjerke

Kao ozebli sunce ljubitelji sporta čekaju novo igralište iza koprivničke Srednje škole. Već smo pisali da su radovi potrajali zbog nepovoljnih uvjeta tijekom zime pa je sve s prvotnih 130 dana prolongirano za 31. svibnja, do kada su radovi trebali završiti. Međutim, i taj rok je probijen, sad već za gotovo mjesec dana, a igralište i dalje nije otvoreno niti su na njemu sprave, odnosno golovi, koševi, igrala i tako dalje. Ipak, sve to instalirat će se u danima pred nama, jer iz Županije, koja o svemu tome brine, odgovorili su nam da je kao novi rok za završetak radova zadan 8. srpnja. Dakle, do tog datuma svi radovi bi trebali završiti, nakon čega će se igralište i svečano otvoriti.

Mnogi rekreativci, unatoč tome što su radovi u tijeku, već su prošetali novim igralištem, a neki od njih i požalili se redakciji Podravskog lista da je šteta da nitko od nadležnih nije mislio o tome da na djelu igrališta naprave hlad ili, pak, postave česmu s hladnom vodom, kako bi se korisnici mogli osvježiti u svakom trenutku.

Ipak, neovisno o tome, igralište u novom ruhu izgledat će lijepo i preporodit će najnaseljeniji koprivnički kvart, koji otvoreno igralište takvog tipa nema. Vesele mu se i brojni atletičari zbog velike kružne staze, ali i ostali sportaši, jer će svatko na njemu moći pronaći nešto za sebe. Podsjetimo, bit će tamo zaletište za skok u dalj s jamom, vježbalište za bacanje kugle i još jedno vježbalište sa spravama. Košarkaški hakleri dobit će dva nova terena, jedno igralište bit će namijenjeno za rukomet, a drugo za mali nogomet. Završna obloga svih sportskih terena i vježbališta bit će gumirana, uz akrilni završni premaz, a rekonstruirana je i tribina podno sportske dvorane, na koju su postavljene sjedalice.

FOTO Podravski list

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

jaka provjera pred put u austriju

FOTO Jelić Balta se raspucao protiv BiH viceprvaka, Zrinjski, ipak, ostao neporažen

MATURALNA VEČER

FOTO/VIDEO Maturanti zablistali u svečanim modnim izdanjima

Obavijest trgovačkog lanca

Plodine mole sve kupce ovog prehrambenog proizvoda da ga ne konzumiraju i vrate u najbližu trgovinu


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati