Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
OTVORENO I NAKON RADNOG VREMENA VRTIĆA

FOTO Obnovljeno dječje igralište u Molvama!

Na veselje najmlađih stanovnika Molvi, završena je obnova dječjeg igrališta Dječjeg vrtića Pčelica. Nakon što je Općina Molve prošle godine projekt rekonstrukcije dječjih igrala u dvorištu vrtića prijavila na natječaj Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade, odobrena je i izgradnja novih igrala, a općini su dodijeljena bespovratna maksimalna financijska sredstava u sklopu Programa potpore općinama Republike Hrvatske za razvoj predškolske djelatnosti za 2023. godinu.

Po obavljenom postupku javne nabave za nabavu opreme i radova u vrijednosti projekta 130.891,23 eura, radove na rekonstrukciji dječjih igrala izvodila je tvrtka Bistra iz Đurđevca. Nova i moderna igrala postavljena su u skladu s pedagoškim standardima te su namijenjena djeci mlađeg i starijeg uzrasta. Osim nabave novih igrala, ona postojeća su također obnovljena te je postavljena antistres podloga ispod svih igrala, čime je dječje igralište poprimilo potpuno nov i moderan izgled kakav imaju brojni hrvatski gradovi.

-Zahvaljujemo Osnovnoj školi Molve kao i Koprivničko – križevačkoj županiji na ostvarenoj suradnji u projektu, koji su dali suglasnost na pravo građenja. U sklopu projekta uređen je i tamošnji okoliš te su postavljene dvije solarne klupe, postavljen je video nadzor igrališta, a samo igralište će biti otvoreno za korištenje i nakon radnog vremena vrtića, što će na zadovoljstvo djece i mladih obitelji biti sigurno i zabavno okruženje – poručuju iz Općine Molve.

FOTO: Općina Molve

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

doslovno se nalaze u škripcu

Udruge nemaju adekvatne prostore i za to krive Grad

đurđevački limitator

Lepo je biti penzioner!

TRANSFERA K'O U PRIČI, TUCAKOVIĆ OSTAO BEZ STOPERA LISJAKA I PETIKE

“Sin vjetra” u Koprivnici, Križevčani s osam novih lica kreću u obranu prvog mjesta

PRIJEVARA U TIJEKU

Konzum objavio važno upozorenje za sve građane

Prelazak preko pruge od danas je puno sigurniji

FOTO/VIDEO U promet pušten željezničko – cestovni prijelaz u Kloštru Podravskom

vječiti hrvatski derbi

Obrvan želi novi skalp Lokomotive: Prednost je velika, ali curama sam rekao da je cilj isključivo pobjeda

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati