Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
ORGANIZIRANO DRUŽENJE NA VINICI

FOTO Održan skup na kojem se nosilo ružičasto i pričalo o bolestima dojke

Listopad je bio mjesec borbe protiv raka dojke, a diljem Hrvatske u to se vrijeme organiziraju brojne javnozdravstvene manifestacije kojima se želi ukazati na važnost ranog otkrivanja raka dojke te odlaske na redovite dijagnostičke preglede. U Koprivnici se isto nastavilo i u studenom, točnije, u Društvenom domu na Vinici. Tu je danas prijepodne održan susret klubova oboljelih od bolesti dojke. Organizator je bio Klub žena s bolestima dojke Nada uz potporu Lige za borbu protiv raka KCKŽ županije, druženju su se odazvale udruge žena oboljelih od raka dojke Agata iz Križevaca, Narcise iz Đurđevca i Ludbrega te Mammae iz Varaždina.

Potpredsjednik Lige protiv raka Tomislav Jelić uvodno je pozdravio okupljene te istaknuo kako je u današnje vrijeme druženje itekako važno.

– Shvatili smo što znači životno zadovoljstvo, došli smo do toga da je to druženje i odnosi koji nas čine sretnim i zadovoljnima bez obzira na povod. Treba se družiti bez obzira na to što nas spaja – poručio je Jelić.

Uslijedilo je obračanje predstavnica svih nazočnih klubova, a svi su istaknuli kako je suradnja među njima itekako važna i na zavidnom nivou. Nakon pozdravnih obraćanja ginekolog koprivničke Opće bolnice, voditelj Odjela za ginekologiju i opstetriciju Ivica Stanišić govorio je o malignim tumorima ženskog genitalnog trakta, govorila je i viša stručna savjetnica za zaštitu bilja i kontinentalnih vrsta voća Željkica Oštrkapa Međurečan i članica Udruge Nada Sanja Kovač na temu trčanja.

Događanju su prisustvovali koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić i zamjenik župana Ratimir Ljubić koji su također pozdravili sudionice skupa.

FOTO Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

MLADIĆ S 1,56 PROMILA SLETIO S CESTE I NAPRAVIO NEZAMISLIVU ŠTETU

FOTO U prometnoj nesreći smrskana dva automobila, uništene dvije ograde i obiteljska kuća

Još jedna prometna nesreća

UPRAVO: Dvije osobe ozlijeđene u slijetanju automobila s Podravske magistrale

polarni uvjeti na stadionu

FOTO Dinamo na japanski pogon uzeo sve u Koprivnici, Slaven opet nemoćan

Podravski na mjestu događaja

VIDEO: U naletu na jelena slupana čak tri vozila!

posljednja domaća utakmica

FOTO Legendi Franji Kolaru uručena zahvalnica, evo tko je došao na dvoboj Slavena i Dinama

NAKON KOPRIVNICE OVAJ HARD DISKONTER DOLAZI U JOŠ JEDAN GRAD

Poznati trgovački lanac otvara i drugi prodajni centar u Podravini!

Upišite pojam koji želite pretraživati