Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Opasnost za prolaznike

FOTO Oprez! Urušio se dio asfalta i poklopac šahta u prolazu nedaleko centra grada

Da je Koprivnica puna rupa i graba i nije neka novost, jer radovi povezani s aglomeracijom u punom su jeku pa gotovo i nema ulice koja nije zahvaćena istima. Međutim, kad se rupe otvaraju same od sebe i to u dijelovima grada u kojima vozila ne prometuju, e to je već problem. Jedna takva nastala je u prolazu kod Vargovićeve ulice, točnije na asfaltu između jednog kafića, odnosno fast fooda i zgrade u kojoj Belupo ima svoje urede.

Kao što se vidi na fotografijama snimljenima prije nekoliko minuta, poklopac šahta dobrim dijelom propao je u zemlju, a asfalt okolo njega potpuno je potrgan i popucao. Koji je razlog ovome trenutno ne znamo, no zato znamo da problem postoji već neko vrijeme, jer su građani putem društvenih mreža prije otprilike tjedan dana upozoravali na njega. Tada je asfalt bio napukao, a poklopac je bio ulegnut pa se ovako nešto moglo i očekivati.

Situacija je danas puno gora, a upozorenja da je asfalt propao nigdje nema. To je posebno zabrinjavajuće za bicikliste koji onuda prolaze, ali i pješake, pogotovo u noćnim satima. Hoće li i kad će odgovorni reagirati, tek ćemo vidjeti. Uvidom u geoportal može se iščitati da je uski prolaz između dviju zgrada na kojem se otvorila rupa u vlasništvu dviju privatnih osoba.

FOTO: Sonja Badalić

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

JEZIV SLUČAJ NASILJA U OBITELJI

Nezaposleni nasilnik (23) iz okolice Križevaca vukao baku za uši jer mu ne da novac

investicija vrijedna 67 tisuća eura

FOTO Kozarevac dobiva novi kružni tok u središtu naselja

UMIROVLJENI BRANITELJ NAJVEĆI JE PROIZVOĐAČ TREŠANJA U KRIŽEVAČKOM KRAJU

VIDEO Dragutin ima čak tisuću stabala trešanja. Mraz mu je ove godine uništio dvije trećine prinosa

ISPRAVLJENA NELOGLIČNOST ZA PODRAVSKOJ MAGISTRALI

FOTO Stjepan: “Zahvaljujući Podravskom, izmijestili su znakove s nogostupa”

OPĆINA FERDINANDOVAC PROSLAVILA DAN OPĆINE

FOTO/VIDEO Maletić: Više od 30 mladih obitelji zadržali smo u Ferdinandovcu, a otvorili smo i novu odgojnu skupinu u vrtiću

LOŠE PROLJETNE IGRE ZNAČAJNO UTJECALE NA PREMIJE OD TV PRAVA

Slaven u drugom dijelu sezone ostao bez gotovo 200 tisuća eura


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati