FOTO OŠ Đuro Ester dobila moderan vanjski prostor za učenike i nastavnike

Danas je ispred koprivničke Osnovne škole Đuro Ester održan svečani program u povodu uređenja školskog prostora namijenjenog za potrebe nastave, ali i slobodno vrijeme učenika, nastavnika i zaposlenika škole.

Napravljene su pješačka površina sa stazama i posebna površina za parkiranje bicikli, postavljene nove betonske klupe te dograđen postojeći sustav odvodnje oborinskih voda. Investicija je bila vrijedna 405.000 kuna s PDV-om.

-Prostor koji smo uspjeli urediti za potrebe naših učenika bit će sjajan. Nakon nove sportske dvorane od sada će svi naši učenici i zaposlenici koristiti ovaj prostor za dnevni odmor i brojne druge aktivnosti – kazala je ravnateljica škole Sanja Prelogović.

Prisutne je pozdravio i novoizgrađeni prostor proglasio otvorenim čelni čovjek Koprivnice, Mišel Jakšić.

-Baš mi je drago da smo se danas okupili ovdje zbog svih vas, dragih učenica i učenika, nastavnica i nastavnika te cijelog kolektiva škole. Da nemamo vas, vaše rezultate i veselje, svi ti iskoraci i investicije ne bi ništa značili. Nadam se da će vam ovaj današnji dan ostati u lijepoj uspomeni, kao i cijelo školovanje u ovoj školi – kazao je.

Na otvorenju su bili i zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž, vodeći ljudi Komunalca i Kominga Uprave Komunalca te ravnatelji koprivničkih osnovnih i srednjih škola.

Foto: Grad Koprivnica

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI