FOTO Osnovna škola Antun Nemčić Gostovinski slavi svoj dan

Dan škole svečanim programom “Škola koju volim” u Domoljubu proslavila je i Osnovna škola Antun Nemčić Gostovinski.

Posebna je to prigoda kojom se dugogodišnja ravnateljica Gordana Gazdić-Buhanec emotivnim govorom ujedno i oprostila od škole na čijem je čelu, budući da uskoro odlazi u mirovinu.

– Za ovu me ulogu nitko nije pripremao i danas sam sretna i ponosna. Željeli smo stvoriti školu u kojoj će svako dijete pronaći nešto u čemu će uspjeti Škola je svake godine rasla, a ja se iznova čudila spremajući se za Dan škole bez obzira na sve uspjehe koje su naša djeca postizala – rekla je u svom govoru Gazdić-Buhanec.

U uvodnim su govorima također čestitali Dan škole i zamjenik župana Ratimir Ljubić kao i gradonačelnik Jakšić, koji je istaknuo kako su Nemčići oduvijek bili poseban pečat vremena i samog grada.

– Zajedno smo ostvarili velike investicije od obnove zgrade, nove dvorane pa i botaničkog parka koji će, kada se uskoro napokon otvori, biti svojevrsni poklon ravnateljici. Uskoro vas čeka i jednosmjenska nastava – najavio je ovom prilikom Jakšić.

FOTO: Krešo Puklavec

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI