Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
DAŠAK GLAMURA U GALERIJI STARI GRAD

FOTO Otvorena prva samostalna izložba Andreje Živko

Andreja Živko, poznata đurđevačka umjetnica priredila je u Galeriji Stari grad u Đurđevcu svoju prvu samostalnu izložbu. U svom slikarskom opusu kreativna Andreja koristi kombinirane tehnike, akrila i flomastera, u sklad boje i oblika, slikanja i crtanja, na različitim formatima gdje se sve međusobno stapa u igri jarkih boja, kompozicija i oblika koji su figurativni. Njeni radovi privlače veliku pozornost zaljubljenika u likovnu umjetnost, a poznata je i po ilustracijama za brojne slikovnice pa je tako surađivala sa Silvijom Šesto, Ksenijom Kušec, Anom Đokić, Željkom Horvat Vukelja. Darkom Perom Pernjakom i Josipom Petrlićem Pjerom.

Otvorenje izložbe je zahvaljujući Svenu Šestaku ponudilo i dašak glamura pa su posjetitelji dolazili po crvenom tepihu, a i rasvjetom je dana dodatna čarolija izloženim slikama. U glazbenom djelu programa nastupili su Laura Mjeda i Matija Evačić. Izložba Andreje Živko u Galeriji Stari grad otvorena je do 30. travnja.  

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Radno vrijeme 17. travnja

Spar ima obavijest za kupce

Izborna srijeda

Pogledajte kako sutra rade Robin marketi

Izborna srijeda

Lidl ima obavijest za sve kupce

Ne konzumirajte ga

Spar moli sve kupce ovog prehrambenog proizvoda da ga vrate u najbližu trgovinu

POSLOVNA PRIČA MLADE KOPRIVNIČANKE

VIDEO Helena: Svaka je torbica unikatna, čak i da ih pokušam kopirati, ne bi mi uspjelo

Nova lokacija

Robin market u Đelekovcu preselio na susjednu adresu


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati