Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Đurđevčani će na ledu uživati sve do 7. siječnja

FOTO Otvoreno klizalište uz Dom kulture

Na veselje svih, a posebno najmlađih, otvoreno je klizalište u Đurđevcu. Klizalište se nalazi kod Doma kulture, a svoje klizačke sposobnosti svi zainteresirani mogu isprobati sve do 7. siječnja sljedeće godine. Klizalište će biti otvoreno svakog dana od 10 do 20 sati, a cijena klizanja je dva eura dok je najam klizaljki jedan euro.

-Djeca s područja Đurđevca imat će dnevno 30 minuta gratis klizanja, dok djeca s područja okolnih općina imaju pravo na tri gratis klizanja -poručuju organizatorii naglasili kako su svi klizači obavezni nositi kapu i rukavice.

-Program Adventa u Đurđevac 2023. dobio je jednu od svojih ključnih točaka. Uživajte na ovom lijepom prostoru. Grad Đurđevac i Turistička zajednica Grada Đurđevca i ove su vam godine osigurali besplatno klizanje. To je naš blagdanski poklon svim osnovnoškolcima grada Đurđevca, ali i djeci okolnih općina, pa sa zadovoljstvom očekujemo i djecu Kalinovca, Kloštra Podravskog, Ferdinandovca, Molvi, Virja, Novigrada Podravskog i djecu Prekodravlja – ističe Mario Fuček, direktor Turističke zajednice Grada Đurđevca.

I ove je godine organizirana škola klizanja, a svi koji žele savladati ovu vještinu, mogu se prijaviti treneru Mariu Lončariću na broj 095/813-4872.

FOTO Darko Imbriša, Grad Đurđevac

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Svoju je štalu pretvorio u galeriju

VIDEO Pero: “Boli me što Đurđevac nije htio prihvatiti moju donaciju”

Između Đurđevca i Kalinovca

UPRAVO Sudar Peugeota i Golfa na Podravskoj magistrali

VELIKI JUBILEJ

FOTO Ivan Tambolaš proslavio svećenički zlatni pir: Bog nas voli onakve kakvi jesmo


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati