Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
RADNO JE U GOTALOVU, GOŠK ĆE DOBITI PRAVU MALU LJEPOTICU

FOTO Pavlić: “Obnovljeno igralište želimo otvoriti uz Prvu ŽNL”

Ovaj tekst je objavljen u tiskanom izdanju Podravskog lista

Svi podravski ljubitelji županijskog nogometa upoznati su s činjenicom da su gostovanja u Gotalovu uvijek bila prilično neugodna. Što zbog GOŠK-a, koji je bio tradicionalna domaćinska ekipa, što zbog travnjaka, koji nije bio u najboljem stanju. Zato su u ovom prekodravskom selu zasukali rukave i primili se posla kako bi sredili igralište i sve vezano uz njega. Radovi su počeli još u srpnju prošle godine i više-manje privedeni su kraju, no Gotalovčani će i drugi dio sezone domaće utakmice igrati u Goli. Otkrio nam je to Darko Pavlić, predsjednik kluba.

– Ravnalo se kompletno igralište i stavila zemlja gdje je bilo potrebno, stavila se i kompletno nova ograda oko igrališta, novi aluminijski golovi, novi koridor, kućice za igrače smo obnovili i premjestili na drugu stranu igrališta i posijali smo novu travu. Također, produžili smo teren za pet metara na onoj strani prema svlačionicama i proširili za jedan metar, to je bilo maksimalno koliko smo mogli – pohvalio se Pavlić obavljenim poslom te dodao da je sve gotovo, osim trave.

– Trava se nije još do kraja zgusnula i zato ostajemo i dalje igrati u Goli. S Fugaplastom jako dobro surađujemo, imamo zajedničku Školu nogometa i u njoj tri uzrasta tako da tu nema nikakvih problema. S druge strane, mi ne želimo brzati s povratkom dok trava ne poraste kako treba. Službeno otvorenje bismo imali u lipnju ili kolovozu, to ćemo još vidjeti – poručio je prvi čovjek kluba. Kaže kako su ovi radovi bili neophodni te kako će svi Gotalovčani napokon dobiti igralište kakvo zaslužuju. Pritom je uputio velike zahvale onima koji su za sve najzaslužniji.

– Sredstva nam je dala Općina i velika joj hvala za to, no neka imena bih, ipak, izdvojio, koja su cijeli projekt „pogurala“, da se tako izrazim. To je vijećnica Biserka Kišivan, predsjednik vijeća Marijan Lukčin, pročelnica Darinka Kuzmić te naravno načelnik Stjepan Milinković, koji je dao zeleno svjetlo. Svi oni bit će pozvani na otvorenje kako bismo sve to dostojno proslavili – poručio je Pavlić, koji ima jednu veliku želju. Točnije, svi u klubu. Naime, voljeli bi kada bi se GOŠK plasirao u Prvu ŽNL i dostojno proslavio otvaranje igrališta. Izgledi za to su realni, jer šesto mjesto koje vodi u viši rang bježi im malena dva boda.

– Rekao bih da su šanse velike, a to bi bio povijesnih uspjeh, jer GOŠK nikada nije igrao u Prvoj ŽNL. No, trebamo ići po redu i sve izboriti na travnjaku. Također, tek ćemo vidjeti hoćemo li se uspjeti financijski i igrački pokriti, ali ta Prva ŽNL nam je plan i svojevrsni cilj. Razlike su male i bilo bi idealno kada bi nam se sve poklopilo, tome se svi nadamo. Jasno nam je da se ne možemo potući s Herešinčanima, Torčancima ili Ždalčanima, oni su već dokazali da su spremni za viši rang, ali mislim da se sa svima ostalima možemo – mišljenja je Pavlić. Što se tiče proljetnog dijela prvenstva, već se zna da ima određenih promjena u igračkom kadru.

– Tri igrača su otišla, a isto toliko ih je došlo. Napustili su nas Sertić, Cerovec i Jurić, a došli Rac, Ivančić i Manojlović. Rac je tu domaći dečko, a drugi dvojica su Zagrepčani i prvi put dolaze u Podravinu. Nadamo se da će nam biti pojačanja i pomoći u cilju koji smo si zacrtali – zaključio je predsjednik GOŠK-a.

FOTO Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

INTERESA ZA KUPNJU ČRNE GORE NEMA

Hrvatske šume smanjile cijenu, ali uzalud. Kultni restoran ponovno ide u zakup

ĐURĐEVAČKI VIJEĆNICI ODLUČILI

Plaće djelatnicima gradske uprave idu gore, onima s visokom stručnom spremom i za 20 posto

VAŽNA OBAVIJEST TRGOVAČKOG LANCA

Konzum iz prodaje povlači suhomesnati proizvod poznate kompanije. Svim će kupcima biti vraćen novac

Nema napretka u pregovorima oko povećanja plaća, i sindikat i osnivač čvrsti u stavovima

Mirenje propalo, odluka o štrajku u križevačkom vrtiću odgođena za petak

DRUŽENJEM U ŠTAGLJU TRI IGRAČICE OPROSTILE SE OD PODRAVKE

Larissa Kalaus odlazi u Mađarsku, Lea Franušić u jaku rumunjsku ligu

PALETA "TLAKAVACA" PALA S TERETNOG VOZILA

VIDEO Betonski opločnici rasuli se po državnoj cesti, policija regulira promet


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati