Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

FOTO: Podravka donirala 75 paleta hrane socijalnim samoposlugama

Povodom 75 godina poslovanja i nadolazećih blagdana, Podravka donira 75 paleta hrane socijalnim samoposlugama diljem Hrvatske, ukupne vrijednosti 750.000 kuna.

Danas je tim povodom, ali i povodom obilježavanja međunarodnog Dana volontera podijeljena donacija Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica. Samoj podjeli prisustvovala je i predsjednica uprave Podravke Martina Dalić.

– Izuzetno smo zadovoljni i zahvalni što je naša najveća prehrambena tvrtka prepoznala potrebe naših sugrađana. Na području Koprivnice i okolnih općina imamo više od tisuću korisnika i svima njima ćemo uspjeti dostaviti pakete uoči blagdana u naredna dva tjedna. Ovo je zaista od velikog značaja za naše društvo Crvenog križa, kao i socijalnu samoposlugu koja ovdej djeluje od 2014. godine – rekla je ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Adela Sočev, istaknuvši kako je ovo prvi puta u povijesti kako im je čelnica Podravke osobno došla predati donaciju.

Predsjednica Podravke Martina Dalić ovu je prigodu iskoristila kako bi svim vrijednim volonterima čestitala njihov dan, a ujedno i čestitala Božić i poželjela sve najbolje u nadolazećim blagdanima.

– Ove smo donacije između ostalog odlučili dati u kontekstu 75. godišnjice Podravke, koju obilježavamo ove godine. Kao što znate, nismo u tom povodu odlučili održavati domjenke i proslave, nego smo to odlučili obilježiti na jedan drugačiji način. Ove donacije jedan su od načina da ovu veliku obljetnicu podijelimo i s našim sugrađanima, ali i s našim potrošačima – zaključila je Dalić.

Dodajmo kako je pokraj Koprivnice, predsjednica uprave Podravke posjetila i lokaciju u Osijeku, gdje je također predana jedna od donacija.

FOTO: Krešo Puklavec

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

RIJEŠEN PROBLEM KOJI JE NEKIMA UPROPASTIO POČETAK ŠKOLSKE GODINE

Svaki učenik od prosinca će imati svog pomoćnika

IZGLASAN PRORAČUN GRADA LUDBREGA

Za oporbu proračun nije razvojan, gradonačelnik Bilić tvrdi da je odlično balansiran

manifestacija najtoplija srcu

Sve je spremno za advent u Križevcima koji počinje već ovaj petak

Neka se djeca još uvijek znaju igrati bez mobitela

FOTO/VIDEO Kreativni klinci iz Prugovca od pijeska izgradili mini farmu

VELIKA DVORANA BILA JE ISPUNJENA

Svečanim koncertom HPD „Kalnik“ obilježio 123 godine djelovanja

za svaku pohvalu

Podravska općina stipendira 64 studenta, mjesečno dobivaju čak 120 eura

Upišite pojam koji želite pretraživati