Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Krajem sljedeće godine očekuje se završetak gradnje u poslovnoj zoni Danica u Koprivnici

FOTO Pogledajte kako će izgledati novi Podravkin logističko – distribucijski centar

Krajem sljedeće godine očekuje se završetak gradnje novog Podravkinog logističko – distribucijskog centra u poslovnoj zoni Danica u Koprivnici. Radovi idu prema planu, izvijestili su iz Podravke, a trenutačno je u tijeku izvođenje građevinskih radova.

– Napravljeni su iskopi i zatrpavanje tla, postavlja se armatura, a uskoro se očekuje i početak betoniranja temeljne ploče visoko – regalnog skladišta. U kolovozu će započeti postavljanje armirano – betonske montažne konstrukcije ekspedita, dok će početkom rujna započeti izvođenje samonosive regalne

konstrukcije visoko regalnog skladišta – priopćili su iz Podravke dodavši da je riječ o najvećoj investiciji u sklopu Strategije poslovanja Grupe Podravka do 2025. te jednoj od najvećih kapitalnih investicija u povijesti kompanije.

-Novi logističko – distribucijski centar zamijenit će više manjih, postojećih skladišta na različitim lokacijama. Nalazi se u neposrednoj blizini Podravkinih tvornica, što će omogućiti povezanost s postojećim izvoznim skladištem te značajno smanjiti potrebu za internim transportom, a time doprinijeti i smanjenju emisije CO2. Logističko-distributivni centar zadovoljit će očekivane potrebe za skladišnim prostorom na tržištu Hrvatske u sljedećih deset godina. Također, ako će biti potrebe, u budućnosti se može i proširiti, a predviđena je i instalacija solarnih panela na krovove – ističu iz Podravke i dodaju da je ovo investicija vrijedna 48 milijuna eura eura, a radovi obuhvaćaju 26 tisuća kvadratnih metara bruto tlocrtne površine.

FOTO: Podravka

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

OD RAZGOVORA S OGORČENIM RODITELJIMA PROTEKLOG TJEDNA, STVARI SU SE NAPOKON POMAKNULE S MRTVE TOČKE...

VIDEO Leonidu (3) nije odobren upis u dječji vrtić samo zato jer ne vidi na jedno oko

Ljeti je u sobi 35, zimi 15 stupnjeva, tvrdio da hranu mora gutati na silu

Ubojica iz Križevaca žalio se na loše uvjete u Lepoglavi. Sad mora platiti 2.000 eura sudskih troškova

KATICA I ANDRIJA PROSLAVILI DIJAMANTNI PIR

VIDEO “Naše prijateljstvo od ranog djetinjstva u mladosti je preraslo u ljubav”


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati