Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
PREKO 600 AKTIVNIH sportaša

FOTO: Proglašeni najbolji sportaši Grada Đurđevca za 2022. godinu

U organizaciji Zajednice sportskih udruga grada Đurđevca u Domu kulture u Đurđevcu održano je proglašenje najuspješnijih sportašica, sportaša, sportskih ekipa, trenera i sportskog djelatnika grada Đurđevca za proteklu godinu. Čestitke na svim postignućima, osvojenim visokim plasmanima i medaljama, te na upornosti, vrijednom radu i zalaganju te promicanju grada Đurđevca izrazio je gradonačelnik Hrvoje Janči.

-Drago mi je vidjeti da je danas Dom kulture pun sportaša i sportašica. Nakon dugo godina postigli smo jedan veliki cilj, a to je da se jako puno mladih bavi sportom. Sport i sportske aktivnosti su preduvjet zdravlja i zapravo je to ono što kao grad želimo promovirati. Zahvaljujem se našoj Zajednici sportskih udruga grada Đurđevca na čelu s predsjednikom i tajnikom, svim sportskim djelatnicima u sportskim udrugama te roditeljima koji podržavaju sport jer briga za najmlađe i bavljenje sportom u ovo vrijeme kad su dostupni digitalni sadržaji i druge aktivnosti je jako bitna. Želim vam svima puno sportskog uspjeha i sreće i u ovoj godini- rekao je gradonačelnik.

U kategoriji najuspješnije sportašice s invaliditetom Grada Đurđevca proglašena je Nadica Mesar, dok je za najuspješnijeg sportaša s invaliditetom Grada Đurđevca proglašen Dražen Vugrinec.

Najboljom sportašicom proglašena je Valentina Županić, članica Ženskog nogometnog kluba Graničar, dok je za najboljeg sportaša izabran Davor Kožar iz Nogometnog kluba Graničar. Najuspješnija ženska ekipa je ekipa Rukometnog kluba U-12, dok su u muškoj konkurenciji slavili juniori U-19 NK Graničara.

U kategoriji najperspektivnijih mladih ekipa, nagrađeni su ekipa M-13 Košarkaškog kluba Mladost, U-15 momčad Nogometnog kluba Graničar, U-19 momčad Nogometnog kluba Graničar, ekipa U-12 Rukometnog kluba Đurđevac, Škola tenisa Teniskog kluba Đurđevac, momčad kadeta Šahovskog kluba Picok te ekipa juniora Šahovskog kluba Picok.

Posebnu plaketu za ostvarene sportske rezultate i promociju Grada Đurđevca u 75. godina djelovanja primio je Kuglački klub Graničar Đurđevac. Posebno priznanje dodijeljeno je i Športsko ribolovnom klubu Picok Đurđevac za promociju Grada Đurđevca u 50 godina djelovanja kluba.

Ovom prilikom dodijeljena su priznanja i svim nominiranima te mladim nadama u sportu za koje je pristiglo čak 53 prijedloga.

Za najboljeg sportskog djelatnika Grada Đurđevca u protekloj godini izabran je Željko Vedriš, trener u NK Graničaru koji je u ime svih nagrađenih izrazio zahvalu Gradu Đurđevcu i Zajednici sportskih udruga Đurđevca na uručenim nagradama i podršci koju pružaju klubovima tokom cijele godine.

Za glazbeni i plesni dio bio je zadužen Plesni klub Ritam, a program je vodio Božidar Kovač.

FOTO: Grad Đurđevac

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Pretplatite se na naš kanal:

ĐURĐEVAČKI LIMITATOR

Mi bi prije kupili kajdanku Olivera Dragojevića neg Rogatog konja?

LIJEK ZA UGODAN I ZDRAV ŽIVOT

Novi termini vježbi u vodi za zlatnu dob

ROMAN SOVIĆ, VODITELJ ŠKOLE NOGOMETA O LOŠIM REZULTATIMA MLADIH SLAVENAŠA

“Uskoro ćemo imati bolesne mlade ljude ako se svi ne pozabavimo fenomenom modernih tehnologija”

Budite oprezni

Znamo kuda će ove subote ići divlje svinje

Završena policijska istraga

Nesvakidašnji incident s noževima u Križevcima, bio je pokušaj ubojstva

država će sufinancirati troškove boravka djece u vrtićima i do 50 posto

Subvencije su značajne, ali i nelogične. Bogata Gola dobit će više od siromašnih Hlebina

Upišite pojam koji želite pretraživati