Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Najbolji u 2022. godini!

FOTO: Proglašeni najuspješniji sportaši županije

Danas, 27. veljače su u Domu mladih u Koprivnici proglašeni najuspješniji sportaši, sportašice i sportske ekipe Koprivničko-križevačke županije u 2022. godini. U nastavku donosimo popis svih dobitnika, kao i bogatu fotogaleriju.

Najuspješnija sportašica s invaliditetom je Iva Šola iz Športske udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije “PODRAVINA”, a najuspješniji sportaš s invaliditetom je Ivica Ferenčić član Športske udruge slijepi Koprivničko-križevačke županije “PODRAVINA”. Najuspješnijom sportskom ekipom osoba s invaliditetom u proglašena je Športska udruga slijepih Koprivničko-križevačke županije “PODRAVINA” koju čine Iva Šola, Ana Tkalčec, Ivica Ferenčić, Marijan Čmeli, Darko Brglec i Ivica Molnar pod vodstvom trenerice Ljiljane Picer.

Dorotea Vencl iz Boks kluba “DAVID” Koprivnica proglašena je najuspješnijom perspektivnom sportašicom, a najuspješnijim perspektivnim sportašem proglašen je Leon Zelenko iz Karting kluba “Koprivnica”.

Najuspješnija muška perspektivna sportska ekipa je Kadetska ekipa Streljačkog kluba “Križevci 1252” iz Križevaca, a u ženskoj kategoriji je to Kadetska ekipa Šahovskog kluba “TOMISLAV-GORAN” Sv. Ivan Žabno.

Najuspješnija sportašica u 2022. godini je Veronika Drljačić iz Atletskog kluba “KRIŽEVCI”, dok je najuspješnijim sportašem proglašen Domagoj Krulić iz Streljačkog kluba “Križevci 1252”.

Priznanje za najuspješniju žensku sportsku ekipu dobila je Seniorska ekipa Twirling kluba Koprivnica, dok je u muškoj kategoriji to priznanje osvojila Seniorska ekipa brzinci – Motociklističkog kluba “Križevci”

Priznanja za izuzetno postignuće u sportu u 2022. godini primili su Josip Benko iz Hrvačkog kluba “PODRAVKA” i Luka Jambreuš iz Streljačkog športskog kluba “PODRAVKA” Koprivnica.

Najuspješnijim trenerom u 2022. godini proglašen je Dragutin Sačarić, a zaslužnim sportskim djelatnikom Ivan Pal. Za izniman doprinos u promociji i razvoju sporta na području Koprivničko-križevačke županije priznanje je uručeno Stjepanu Bračku, a za izniman doprinos u promociji i razvoju sporta Ivani Martinčić.

Priznanje za izuzetno postignuće u školskom sportu u 2022 .godini primila je Gimnazija Fran Galović, Koprivnica

FOTO: Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Podravski na mjestu događaja

UPRAVO Teška prometna nesreća na Podravskoj magistrali, muškarac prevezen u bolnicu

DIREKTORICA SANJA GARAJ MILOŠ I DIZAJNER MARKO HRASTOVEC O NOVOM VIZUALNOM IDENTITETU PODRAVKE

VIDEO “Na logotipu smo u tajnosti radili više od godinu dana i veseli nas pozitivan odjek javnosti”

Obavijest za potrošače

U prehrambenom proizvodu pronašli biljku koja može biti štetna za zdravlje

konkretni planovi za unaprjeđenje visokog školstva u koprivnici

Šest milijuna eura za povezivanje inovacija, znanosti i gospodarstva

Podravski na mjestu događaja

UPRAVO Zapalio se Renault u centru Koprivnice

NA TRAVNJAK BI MOGLE ISTRČATI I DVIJE KRIŽEVČANKE

Povijesna utakmica za hrvatske nogometašice, Ivana Kirilenko: Imamo srce koje ne odustaje

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati