FOTO Školarci pokazali poduzetnički duh

Osnovna škola Profesora Franje Viktora Šignjara iz Virja dobrom sinergijom učenika, učitelja, roditelja, svih zaposlenika, općinske i županijske vlasti te županijske Obrtničke komore uspješno je organizirala tradicionalni Dječji sajam. Smotrom aktivnosti i uradaka školske Učeničke zadruge Čmela, kao i brojnih kreativnih radionica koje učiteljice provode s učenicima i roditeljima, kod školaraca se razvija poduzetnički duh, a sav prihod namijenjen je za opremanje škole novim, modernim nastavnim sadržajima.

-Sajam je i ove godine opravdao očekivanja i brojni posjetitelji mogli su uživati u bogatom programu. Zahvaljujemo pokroviteljima, sponzorima i svima koji su podržali sajam te na taj način pomogli radu i boljitku škole i naše djece – kaže Marica Cik Adaković, ravnateljica virovske Osnovne škole Profesora Franje Viktora Šignjara.

Foto: Đuro Grčić

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI