Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

FOTO Tehničke intervencije diljem regije: vatrogasci se bore s vodom

Zbog obilnih kiša koje su padale tokom današnjeg dana u brojnim su mjestima Dobrovoljna vatrogasna društva morala izlaziti na intervencije kako bi se borila s vodom.

Poplavljene su brojne prometnice, a vatrogasci su imali i pune ruke posla s ispumpavanjem vode iz podrumskih prostorija.

Iz DVD-a Ludbreg su na Facebooku obavijestili o intervencijama ispumpavanja vode iz podrumskih prostorija kućanstava u Bolfanu i Segovini, a uz to su sudjelovali na radovima na obrani od poplava.

O intervenciji su izvijestili i iz DVD-a Sveti Ivan Žabno, a pojedini čitatelji su nam javili o problemima s vodom na prometnicama. Kritično je bilo u mjestu Velika Mučna.

– Drugi puta već u tjedan dana sve pliva, preljeva se doslovce na prometnicu, ljudima plivaju podrumi, ophodnja ceste redovito tuda prolazi, viđena i danas oko 15 sati, ništa ne poduzima, očito se treba nešto dogoditi kako bi nadležni odreagirali – ogorčeni su stanovnici.

Kako smo doznali, u Rasinji su postavili zečje nasipe za obranu od poplava.

FOTO: DVD Ludbreg, DVD Sveti Ivan Žabno, DVD Rasinja, čitatelji

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI