Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
PREDSTAVLJENO 20. JUBILARNO IZDANJE KOPRIVNIČKOG GODIŠNJAKA

FOTO Tiskan u 12 tisuća primjeraka na 124 stranice

Novi Koprivnički godišnjak danas kreće u distribuciju po kućanstvima. Jubilarno 20. izdanje predstavljeno je jutros na bazenima Cerine.

Ima 124 stranice, tiskano je u 12 tisuća primjeraka, glavna urednica mu je Sonja Markić, a tehničke detalje predstavila je predsjednica Uprave Komunalca Nataša Tetec. Svi troškovi pokriveni su od strane ovogodišnjih 35 oglašivača. Besplatni primjerci mogu se podići na nekoliko lokacija u gradu, među kojima su Knjižnica i čitaonica Fran Galović i bazeni Cerine.

Gradonačelnik Mišel Jakšić kazao je kako novi gradski godišnjak donosi presjek zbivanja u gradu unazad 365 dana te brojne detalje koji otkrivaju kako se u Koprivnici živjelo. Jakšić je zahvalio svima koji su sudjelovali u izradi ovogodišnjeg izdanja, ali i prijašnjih.

Ovogodišnji lajt motiv je završetak radova na koprivničkom trgu, kazao je Jakšić zadovoljan što među građanima prevladava zadovoljstvo napravljenim.

– Dokazali smo da smo spremni čuvati naslijeđe prijašnjih generacija i dati jednu novu energiju gradu. U godišnjaku se može vidjeti što smo radili, gdje smo bili i gdje su naši ljudi prenosili ime Grada – kazao je gradonačelnik te nabrojio sve bitne elemente u godini iza nas, ali i najavio s čim ćemo se idućih godinu dana baviti.

Aglomeracija, drugi kolosijek, vrtići na Bajeru i Herešinu, nova škola uz OŠ Braće Radić, Jagnjedovec, Starigrad, zamjena gradske rasvjete dio je onoga što je pred nama, a o čemu ćemo na godinu čitati u novom izdanju gradskog glasnika.

FOTO Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

GARDENOLO SPIDER

FOTO Najveća pitomačka kompanija osnovala tvrtku – kćer

NAJDUGOVJEČNIJE NATJECANJE U HRVATSKOJ

FOTO Tiki i Fajt kraljevi Šoderice, Česi i Ketiš upecali štuku od 83 centimetra

s 25 na 10 eura, nije loše

FOTO Rešo na popustu za ratnog veterana

PREDSTAVLJA OPASNOST

Državni inspektorat ima obavijest za roditelje čija djeca imaju ovu igračku

USKORO JOŠ JEDNA, ALI OVAJ PUT RETRO REKLAMA

VIDEO Što to dva mladića upravo oslikavaju na Podravkinim silosima?

mještani upozoravaju na bizarnu situaciju

VIDEO “Asfalt je neravan kao da ga je netko pijan radio, ima liniju kao da se krava popišala”

Upišite pojam koji želite pretraživati