Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

FOTO Tjedan karijera na Sveučilištu Sjever

Ovaj tjedan u prostorima Sveučilišnog centra Koprivnica prolazi u znaku karijera, a brojni su studenti, ali i drugi zainteresirani pohrlili u koprivnički Kampus.

Ispred zgrade Sveučilišta postavljen je šator u kojem se brojne tvrtke predstavljaju studentima, osim Podravke i Carlsberga, tu su i Pro-ping, Hrvatska pošta, Five, Muzej grada Koprivnice i brojne druge tvrtke koje posluju u raznim sektorima.

U jednoj od učionica nakon službenog otvorenja uslijedila je panel-rasprava pod tematskim nazivom Zelena i digitalna tranziija RH do 2030. godine, a na njoj su sudjelovali Luka Cestar, Environmental, Health & Safety Manager iz Carlsberga, Krešimir Kovačević iz Pro-Pinga, Saša Grubačević iz Komunalca, sektor gospodarenja otpadom te Ante Klečina, predsjednik Saveza za željeznicu, a najavljena je bila i zatim Ines Ignjatović iz Strateškog razvoja poslovanja i vršiteljica dužnosti direktora sektora Poslovna održivost i zelena transformacija Podravka. Moderator rasprave bio je Ivan Vukušić, programski direktor Top Radija.

Organizator Tjedna karijera je Sveučilište Sjever uz pokroviteljstvo Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske poštanske banke, pod nazivom Connect Week Unin.

Foto: Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

ĐURĐEVAČKI LIMITATOR

Kaj bi se čovek dal da se v tem Šemovcu bar jemput potrefi zeleno

Pred više od tisuću članova i simpatizera obilježena 34. obljetnica osnutka HDZ-a u Varaždinskoj županiji

Plenković: Franjo Tuđman stvorio je najvažniju, najveću, najutjecajniju i najodgovorniju političku stranku u političkoj povijesti Hrvatske

VELIKA PROMJENA ZA MNOGE

HZMO ima važnu obavijest za brojne građane

SVI ĆE DOBITI POVRAT NOVCA

Plodine mole sve kupce ovog prehrambenog proizvoda da ga prestanu konzumirati: “Vratite ga u najbliži prodajni centar”

vatra je u cijelosti progutala krovište

Crveni križ dostavio pomoć obitelji iz Legrada čija je kuća zamalo izgorjela u požaru

podravski indijac kupuje hrvatsko

VIDEO Babu radi u tvornici, a hranu kupuje na đurđevačkoj tržnici

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati