FOTO Tjedan karijera na Sveučilištu Sjever

Ovaj tjedan u prostorima Sveučilišnog centra Koprivnica prolazi u znaku karijera, a brojni su studenti, ali i drugi zainteresirani pohrlili u koprivnički Kampus.

Ispred zgrade Sveučilišta postavljen je šator u kojem se brojne tvrtke predstavljaju studentima, osim Podravke i Carlsberga, tu su i Pro-ping, Hrvatska pošta, Five, Muzej grada Koprivnice i brojne druge tvrtke koje posluju u raznim sektorima.

U jednoj od učionica nakon službenog otvorenja uslijedila je panel-rasprava pod tematskim nazivom Zelena i digitalna tranziija RH do 2030. godine, a na njoj su sudjelovali Luka Cestar, Environmental, Health & Safety Manager iz Carlsberga, Krešimir Kovačević iz Pro-Pinga, Saša Grubačević iz Komunalca, sektor gospodarenja otpadom te Ante Klečina, predsjednik Saveza za željeznicu, a najavljena je bila i zatim Ines Ignjatović iz Strateškog razvoja poslovanja i vršiteljica dužnosti direktora sektora Poslovna održivost i zelena transformacija Podravka. Moderator rasprave bio je Ivan Vukušić, programski direktor Top Radija.

Organizator Tjedna karijera je Sveučilište Sjever uz pokroviteljstvo Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske poštanske banke, pod nazivom Connect Week Unin.

Foto: Nikola Wolf

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI